Jump to content

H απλή 6600 AGP παίρνει silencer;

Γιάννης_84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από τόσες ανεξήγητα καμένες ΑΤΙ σκέφτομαι να πάρω μια απλή 6600 σε AGP αλλά απαιτώ την ίδια ησυχία που είχαν οι ΑΤΙ με το αυθεντικό silencer στο low. Ξέρετε κάποια ΑGP υλοποίηση της απλής 6600 που να είναι ήδη τόσο ήσυχη η λειτουργία της; Αν όχι ξέρετε ποιες παίρνουν silencer; Προβληματίζομαι γιατί πολλές έχουν ψύκτρες και στις μνήμες και δεν ξέρω μήπως δεν μπαίνει το silencer

Εγώ είχα πάρει την 6600 την agp της asus και ήταν αθόρυβη, μπορούσες να ρυθμήσεις πόσο της % ήθελες να δουλεύει το ανεμιστηράκι ή να το ρυθμίσεις ανάλογα την θερμοκρασία που είχε. Ακόμα είχε θερμόμετρο και στην gpu αλλά και στις μνήμες. Η pci-x που πήρα μετά ούτε στην gpu δεν είχε αισθητήρα έπρεπε να τον ενεργοποιήσω...

Το θέμα είναι ότι στο site της εταιρείας δεν αναφέρεται πουθενά υποστήριξη της AGP 6600 παρά μόνο της pci-x. Όπως το γράφει είναι σαν να λέει ότι κανένα από τα προϊόντα της δεν υποστηρίζει την agp έκδοση της 6600. Αλλά αυτό είναι λίγο περίεργο γιατί πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η agp από την pci-x έκδοση; Ξέρει κανείς σίγουρα τι γίνεται;

H AGP 6600 είναι κάπως διαφορετική.

Οι μνήμες έχουν διαγώνια διάταξη. Τα silencer δεν υποστηρίζουν την AGP.

Aλλά σύμφωνα με κάποιους, το silencer πιάνει μόνο τον πυρήνα οπότε δε σε απασχολούν οι μνήμες.

Ναι αλλά απ' ότι έχω δει σε κάποιες υλοποιήσεις τα ψυκτράκια των μνημών είναι έτσι τοποθετημένα που τα φυσάει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Αν βάλω το silencer κανείς δε θα φυσάει τις μνήμες.

Κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό;

στην AGP αν βάλεις silencer ξέχνα τις μνήμες.

Εγώ πάντως έβαλα στην 6600 AGP μια ψύκτρα χάλκινη της Thermaltake που είχε βγάλει για την GeForce4 και ανέβηκε τρελά.

Οι ψύκτρες στις μνήμες πιστεύω δεν ωφελούν σε τίποτα. Στο κάτω κάτω μιλάμε για μνήμες 4ns. Πήγαν 675. Ότι ψυκτράκια έβαλα ΔΕΝ είχαν κανένα αντίκτυπο στο overclocking.

Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να πάρω τη φθηνότερη απλή 6600 AGP που υπάρχει και να τρέχει στις εργοστασιακές της συχνότητες αλλά με όσο δυνατόν λιγότερο θόρυβο γίνεται. Για την ακρίβεια, όχι περισσότερο απ' ότι ένα silencer στο low. Να την ανεβάσω δε με ενδιαφέρει. Αυτό ξέρεις αν γίνεται και πως;

Το γομάρι της Zalman με τα heatpipes θα ταιριάζει; Εννοώ το ZM80C-HP μαζί με το προαιρετικό ανεμηστηράκι ΖΜ-ΟΡ1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.