Jump to content

Αυτό είναι πληκτρολόγιο... MUST SEE

n1ck0s

Recommended Posts

Ρε δεν μπορω να πω απλός ακαταμάχητο αλλα εντάξει 300??/πολλά ρε......εγώ ΈΧΩ ΈΝΑ LOGITECH ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΤΟ ΕΊΧΑ ΠAΡΕΙ SET ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΈΝΑ MOUSE ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ AΝΤΕΧΑ.....AΛΛΑΞΑ ΤΟ MOUSE ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΉΡΑ????ΤΟ ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ MX 1000 LASER ΤΙΣ LOGITECH..!!!!Το σετ τοτε το πηρα 120 ευρο θυμαμε και το laser που πηρα τωρα το πηρα 80ευρο ΣΚΕΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
πολυ gadgetιστικο αλλα και πρακτικο.

Βεβαια με το τυφλό σύστημα , λίγοι είναι αυτοι που κοιτουν τι γράφουν τα κουμπια στο πληκτρολόγιο...

εδώ έχεις δίκιο. και τα password τα γράφω με "τυφλό" δλδ μπορεί να μην το θυμάμαι ακριβώς το pass αλλά τα χέρια μου θυμούνται τις θέσεις των πλήκτρων

όμως πάλι, γ@ματο keyboard...

Τα Faqs τα είδατε (καλά έχουν και πολύ lol)

--------------------------

It’s in the initial stage of production.

We hope it will be released in 2006. :mad:

It will cost less than a good mobile phone. :074: Αυτό δε μου αρέσει, πολύ πλάγια το ρίχνει...

It will be real. :017:

It will be OS-independent (at least it’s going to be able to work in some default state with any OS).

It will support any language or layout.

Moscow is the capital of Russia. :040: Πολύ καλό για FAQ

Each key could be programmed to produce any sequence.

It will be an open-source keyboard, SDK will be available. - ΟΠΑ...??? Να και το Open Hardware που λέγαμε κάπου... :023:

Some day it will be split ( and made “ergonomic” ) - Καλά ας βγει πρώτα και το σπάμε εμείς (you know split)

It will most likely use the OLED technology (e-paper is sooo slow). - Κάποιος το ανάφερε νομίζω...

Our studio is located two blocks from the Kremlin. - Χεστ.... :118:

It will feature a key-saver.

Keys could be animated when needed.

It has a numeric keypad because we love it.

There’s no snow in Moscow in summer. :101:

It will be available worldwide (why not?) - worldwide ok but not withwire (we need a wirelles one)

OEM is possible (why not?) - why yes?

-------------------------------------

Λοιπόν δεν ξέρω αν είδατε ότι πέραν των δικών μου σημειώσεων από μόνο του είναι ολίγον κωμμικό, μήπως είναι χιούμορ των art designers there in Russia και αυτό δεν είναι παρά ένα απλάωραίο σχέδιο???

Orthodox to faq μάλλον για αληθινό το κόβω, αν σκεφτείς πως είναι Designers και όχι έμποροι μάλλον το ρίχνουν και στον ψιλο-χαβαλέ.

Πάντως όταν λέει "It will cost less than a good mobile phone", τότε ένα good mobile phone έχει πόσο 600-700€; Άρα μάλλον θα ειναι πολύ ακριβό.

Πάντως αν σκάσει σε 1 χρόνο+ μάλλον κόβω υλοποιήσεις και από άλλες εταιρίες.

Είδωμεν

Orthodox to faq μάλλον για αληθινό το κόβω, αν σκεφτείς πως είναι Designers και όχι έμποροι μάλλον το ρίχνουν και στον ψιλο-χαβαλέ.

Πάντως όταν λέει "It will cost less than a good mobile phone", τότε ένα good mobile phone έχει πόσο 600-700€; Άρα μάλλον θα ειναι πολύ ακριβό.

Πάντως αν σκάσει σε 1 χρόνο+ μάλλον κόβω υλοποιήσεις και από άλλες εταιρίες.

Είδωμεν

Ακριβώς γι αυτό λέω πολύ πλάγια μας το ρίχνει ..... μη μας πιάσει και κάνα καρδιακό…!!! :103:

Όσο για τη βότκα ας πιούνε όση θέλουν όσο γράφουν τα faqs, όταν φτιάχνουν το πληκτρολόγιο να μην πίνουν γιατί βλέπω το RMA να παίρνει και να δίνει… :001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.