Jump to content

Μια περίεργη τιμή

superduke

Recommended Posts

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι είναι ειδική τιμή προσφοράς που ισχύει μόνο αν τον πάρεις ως έτοιμη σύνθεση.

-ΟΚ λέω, πείτε μου πόσο κάνει σαν ανεξάρτητο κομμάτι.

-Δεν μπορώ να σας πω σαν ανεξάρτητο κομμάτι, ισχύει μόνο αν τον πάρετε ως σύνθεση μου απαντούν. :119:

Απόρησα, απογοητεύτηκα, τον παρήγγειλα από e-shop 152€ και ξεμπέρδεψα :)

Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν ότι είναι ειδική τιμή προσφοράς που ισχύει μόνο αν τον πάρεις ως έτοιμη σύνθεση.

-ΟΚ λέω, πείτε μου πόσο κάνει σαν ανεξάρτητο κομμάτι.

-Δεν μπορώ να σας πω σαν ανεξάρτητο κομμάτι, ισχύει μόνο αν τον πάρετε ως σύνθεση μου απαντούν. :119:

Απόρησα, απογοητεύτηκα, τον παρήγγειλα από e-shop 152€ και ξεμπέρδεψα :)

πλαίσιο τον έχει 130 ευρώ........ τεσπα

Το ΠΛΑΙΣΙΟ τον έχει 144€ τελική, και συν τοις άλλοις έχω παραγγείλει mobo, vga & monitor από e-shop, οπότε για 8€ στα 820€ δεν άξιζε το τρέξιμο, όλα σε 1.

Μπορείτε να μου πείτε ένα site που να έχει και athlon64 3000+ venice και την abit av8 3rd-eye μαζί γιατί θέλω να τα πάρω από ένα.

ΣΑ τρελός έρωτας έτσι? Δύο ποστ χωρίς λέξη αλλά με νόημα (λινκς)

Μία εικόνα = Χίλιες λέξεις ... ;)

@paxman σήμερα πήρα ένα venice 3000 από e-shop......μέχρι στιγμής έχει πάει στα 9*266 default ρεύμα

@superduke αν τα πάρεις δες την υπογραφή μου.συνάδελφος με Abit AV8 3rd Eye

Δυστυχώς είναι για μηχάνημα άλλου που θα στήσω, οπότε δεν θα τον κλοκάρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.