ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 αν ναι τοτε θελω να ρωτησω καποια πραγματα γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω συστοιχια και δεν βγαζω ακρη.συγκεκριμενα μετα το F6 και την εγκατασταση οδηγων απο δισκετα κανει 20 λεπτα στην οθονη που λεει "setup is starting windows" και μετα μου λεει οτι δεν βρισκει δισκους να κανει εγκατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ναι, το πρόβλημα είναι γνωνστό με raid σε nf3αν θυμάμαι καλά είχε συζητηθεί αναλυτικά σε άλλο thread παλιότερααν θυμάμαι καλά (τον είχα αντιμετωπίσε και εγώ) η λύση είναι να δοκιμάσεις:1. τελευταίους drivers (απο internet - 5.10) για την δισκέτα (F6)2. απευθείας cd με sp23. το πιο απλό: αν τα παραπάνω αποτύχουν, setαρεις κανονικά με 1 δίσκο (εκεί δεν έχει πρόβλημα) και φτιάχνεις το array από τον win utility της nvidia που είναι λογικό και όχι παρανοικό όπως το raid bios της (στο οποίο πρέπει να προσέξεις στο τέλος καθώς η επιλογή create array είναι κάπως παρανοικά ''κρυμμένη'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Στην δισκετα θελει να φορτωσεις και τους 2 driver.Δλδ 2 φορες S και διαλεξε και τους 2 που σου βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 vag το εκανα αυτο το λεει και στο μανουαλ το οποιο καποια μλκια υποψιαζομαι εχουν ξεχασει, spc κατεβασα και τους οδηγους αλλα τα αρχεια που θα βαλω στη δισκετα ποια ειναι ρε φιλε μπορεις να μου πεις? επισης μια απορια, οι δισκοι πρεπει να ειναι πανομοιοτυποι , εχω 2 80ρηδες WD 800JD. FKMKHA0 kai ena WD 800JD. 0JMN(κατι τετοιο) , ο πρωτος ειναι αγορασμενος χτες ο αλλος πριν 6μηνο. απλα τα κανω ολα ωραια ολα καλα βλεπει healthy το RAID αλλα μετα μου πεταει no disks found, WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ανοιξε τους 5.10 drivers με το winrar κανοντας δεξι κλικ.Καντους extract καπου.Πανε IDE>WINXP>και αντεγραψε οτι εχει μεσα στον φακελο εκτος απο τον φακελο raidtool σε μια δισκετα.Καλου κακου καντο σε 2 δισκετες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 οκ μαν, θα το κανω ευχαριστω, βλεπω ομως και οτι raid καποιοι καταφεραν να κανουν στις θεσεις 1+2 μονο , αν ειναι αληθεια αυτο τον ηπιαμε βαρελισια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka οκ μαν, θα το κανω ευχαριστω, βλεπω ομως και οτι raid καποιοι καταφεραν να κανουν στις θεσεις 1+2 μονο , αν ειναι αληθεια αυτο τον ηπιαμε βαρελισια 3+4 οι 1+2 δεν κλειδωνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ναι για αυτο σου λεω οτι στο MSI φορουμ λενε αρκετοι οτι μονο στα 1+2 μπορουν να παιξουν raid . αν εχω πεσει στη περιπτωση αυτη δυστηχως μεχρι 220 , παλι καλα που εχω 3500ρη αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αν έστησες το raid μπορείς να το αλλάξεις από 1+2 σε 3+4, τουλάχιστον στο DFI μου έγινε χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 οκ το σκεφτμουνα αυτο , θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 1-2: tested OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Ιανουάριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Did someone just mentioned my name? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Neo845 Did someone just mentioned my name? πες μας αν ειχες καποιο προβλημα και πως το ελυσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ρε παιδες αμα εχει και ενα ΜΒ διαφορα οι δισκοι δεν παιζει το RAID? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:53] ρε παιδες αμα εχει και ενα ΜΒ διαφορα οι δισκοι δεν παιζει το RAID? Κανένα πρόβλημα... Και 10 με 300 μπορέις να κάνεις RAID0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ρε παιδες αμα εχει και ενα ΜΒ διαφορα οι δισκοι δεν παιζει το RAID? σε RAID 1 έχει σημασίαο source δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τον destination Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ενταξει για 0 ενδοαφερομαι. ειναι δυνατον 2 ιδιοι δισκοι ρε γμτ να εχουν διαφορετικη χωρητικοτητα? ολα τα κουφα εγω θα τα δω ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ειναι δυνατον 2 ιδιοι δισκοι ρε γμτ να εχουν διαφορετικη χωρητικοτητα? ναι, είναι αρκετά συνηθισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αν ναι τοτε θελω να ρωτησω καποια πραγματα γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω συστοιχια και δεν βγαζω ακρη.συγκεκριμενα μετα το F6 και την εγκατασταση οδηγων απο δισκετα κανει 20 λεπτα στην οθονη που λεει "setup is starting windows" και μετα μου λεει οτι δεν βρισκει δισκους να κανει εγκατασταση. Και μενα ετσι μου εκανε ...θελει ρυθμισμα απο το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 14, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.