Jump to content

Εχει κανει κανεις RAID0 σε K8N Neo2 ??

ea6gka

Recommended Posts

αν ναι τοτε θελω να ρωτησω καποια πραγματα γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω συστοιχια και δεν βγαζω ακρη.

συγκεκριμενα μετα το F6 και την εγκατασταση οδηγων απο δισκετα κανει 20 λεπτα στην οθονη που λεει "setup is starting windows" και μετα μου λεει οτι δεν βρισκει δισκους να κανει εγκατασταση.

ναι, το πρόβλημα είναι γνωνστό με raid σε nf3

αν θυμάμαι καλά είχε συζητηθεί αναλυτικά σε άλλο thread παλιότερα

αν θυμάμαι καλά (τον είχα αντιμετωπίσε και εγώ) η λύση είναι να δοκιμάσεις:

1. τελευταίους drivers (απο internet - 5.10) για την δισκέτα (F6)

2. απευθείας cd με sp2

3. το πιο απλό: αν τα παραπάνω αποτύχουν, setαρεις κανονικά με 1 δίσκο (εκεί δεν έχει πρόβλημα) και φτιάχνεις το array από τον win utility της nvidia που είναι λογικό και όχι παρανοικό όπως το raid bios της (στο οποίο πρέπει να προσέξεις στο τέλος καθώς η επιλογή create array είναι κάπως παρανοικά ''κρυμμένη'')

vag το εκανα αυτο το λεει και στο μανουαλ το οποιο καποια μλκια υποψιαζομαι εχουν ξεχασει, spc κατεβασα και τους οδηγους αλλα τα αρχεια που θα βαλω στη δισκετα ποια ειναι ρε φιλε μπορεις να μου πεις?

επισης μια απορια, οι δισκοι πρεπει να ειναι πανομοιοτυποι , εχω 2 80ρηδες WD 800JD. FKMKHA0 kai ena WD 800JD. 0JMN(κατι τετοιο) , ο πρωτος ειναι αγορασμενος χτες ο αλλος πριν 6μηνο. απλα τα κανω ολα ωραια ολα καλα βλεπει healthy το RAID αλλα μετα μου πεταει no disks found, WTF?

Ανοιξε τους 5.10 drivers με το winrar κανοντας δεξι κλικ.Καντους extract καπου.Πανε IDE>WINXP>και αντεγραψε οτι εχει μεσα στον φακελο εκτος απο τον φακελο raidtool σε μια δισκετα.Καλου κακου καντο σε 2 δισκετες.

Αρχική απάντηση από ea6gka

οκ μαν, θα το κανω ευχαριστω, βλεπω ομως και οτι raid καποιοι καταφεραν να κανουν στις θεσεις 1+2 μονο , αν ειναι αληθεια αυτο τον ηπιαμε βαρελισια

3+4 οι 1+2 δεν κλειδωνουν.

ναι για αυτο σου λεω οτι στο MSI φορουμ λενε αρκετοι οτι μονο στα 1+2 μπορουν να παιξουν raid . αν εχω πεσει στη περιπτωση αυτη δυστηχως μεχρι 220 , παλι καλα που εχω 3500ρη αλλιως...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:53]

ρε παιδες αμα εχει και ενα ΜΒ διαφορα οι δισκοι δεν παιζει το RAID?

Κανένα πρόβλημα... Και 10 με 300 μπορέις να κάνεις RAID0

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν ναι τοτε θελω να ρωτησω καποια πραγματα γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω συστοιχια και δεν βγαζω ακρη.

συγκεκριμενα μετα το F6 και την εγκατασταση οδηγων απο δισκετα κανει 20 λεπτα στην οθονη που λεει "setup is starting windows" και μετα μου λεει οτι δεν βρισκει δισκους να κανει εγκατασταση.

Και μενα ετσι μου εκανε ...θελει ρυθμισμα απο το bios.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.