Jump to content

Μητρική με 939

superduke

Recommended Posts

Είμαι μεταξύ τριών:Asus A8v deluxe,Gigabyte N-force 3 ultra και msi n-force 3 ultra.Με ενδιαφέρει το overclocking.Είμαι πιο κοντά στην asus λόγω χαμηλότερης τιμής.Δεν ξέρω βέβαια αν έχει παραπλήσιες overclocking επιδόσεις με την msi.

Abit AV8 απο μενα,τις αλλες δεν τις εχω δοκιμασει.

ΥΓ.μην βριζεται το Κ8Τ800pro,μεχρι στιγμης μια χαρα τα παει.

@SotosLg εχω ασχημες αναμνησεις απο την MSI nf2,δεν το εχω ξεπερασει ακομα,μην το ακουω το ονομα.χμμμμμμμμ Black Mesa East εεεεεεε,για κοιτα εμενα!!!!

Καθαρά αντικειμενικά ποια από τις τρεις έχει καλύτερες overclocking δυνατότητες?Asus a8v deluxe,msi k8n neo2 platinum και abit av8 3rd-eye.

Η MSI K8N Neo2 αντικειμενικα αν και ειχα Asus Α8V για αρκετους μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα καλυτερο overclock η MSI θα κανει αν και υπαρχει και η DFI σε AGP τωρα.........

Αν το overclocking είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.....τότε προτίμησε την DFI ...έστω και άν χρειαστεί να την περιμένεις.

Σε διαφορετική περίπτωση....ίσως πρέπει να πάς προς NF4 ....και να αποχωριστείς την AGP σου.

Ολες οι μητρικές που ανέφερες στην αρχή.....τις χαρακτηρίζω AVERAGE +/- όσον αφορά το overclocking....και η καθεμία είχε τα προβλήματα της και λοιπές ασυμβατότητες-ιδιαιτερότητες.

εχω την asus a8v deluxe εδω και 2 εβδομαδες περιπου.

Φανταστικη μητρικη, χωρις κανενα προβλημα, αριστη ποιοτητα κατασκευης, οπως και οι προηγουμενες 2 asus που περασαν απο τα χερια μου.

Ειμαι στα 9*267 με default vcore 1.4

Παρα πολυ ευχαριστημενος

Ποιος είναι καλύτερος συνδυασμός:Athlon64 3000+ venice dfi lanparty nf3 ultra-d ή Athlon64 3200+ venice asus a8v deluxe?

μαλλον τα μπερδεψες... αυτη η dfi που λες ειναι νφ3=s754. αν παρεις βενετσιανο και θες o/c παρε DFi nf4 sli-d και εισαι τζετ!

εγω αυριο περιμενω την dfi μου. :032: :074: :049:

Oχι δεν τα μπερδεψε υπαρχει και nforce 3 939 DFI πλεον οπως την ειπε το ειπαμε μερικα post παραπανω αλλα οπως ειπε και ο TASOS η καλυτερη λυση ειναι η DFI nf4 η AGP καρτα μπορει να πουληθει ανετα υποθετω.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.