fonzi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 αν μπορείτε προτείνετε ένα σετάκι ποντίκι-πληκτρολόγιο για home cinema.Bluetouth να πάρω?Microsoft or logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Από μάρκες πρέπει -με λύπη μου - να προτείνω μικρομαλακή. Απλά πολυ οικονοιμκότερη με πλήρη γκάμα αν το ψάξεις. Με υπέρυθρες δε θα φτάνει λες? Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μπλε δόντι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Θα είναι σε 3-5 μετρα μακριά.Μήπως όμως τα επαναφορτιζόμενα ποντίκια της logitech συμφέρουν περισσότερο απο αυτά της microsoft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Γιατί βρε πόση μπαταρία νομίζεις ότι τρώνε. Απλά είναι πιο μουράτο να βάζεις το ποντικι στη βάση του. Δε σου περιορίζει λίγο τη φορητότητα αυτό όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 E, μάλλον.Πιο μαζεμένο σε διαστάσεις πληκτρολόγιο ποιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Κανένα που να έχω δει .Όλα ξεχειλωμένα λόγω ύπαρξης πολλών πολυχρηστικών κουμπιών. Άρχισε να ψάχνεις σε eshops μπας και δεις καμμιά καλη φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Από μάρκες πρέπει -με λύπη μου - να προτείνω μικρομαλακή. Απλά πολυ οικονοιμκότερη με πλήρη γκάμα αν το ψάξεις. Με υπέρυθρες δε θα φτάνει λες? Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μπλε δόντι?στη μεταφραση πρωτος... :016: @fonzi καποτε ειχε παρει το ματι μου ενα μικρουλι πληκτρολογιο και ειχε και μια μπαλα που την κουνουσες για ποντικι φαση. ασυρματο λεω.. λιγο ψαξιμο σε καποια μαγαζια και θα βρεις το καταλληλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Κανένα που να έχω δει .Όλα ξεχειλωμένα λόγω ύπαρξης πολλών πολυχρηστικών κουμπιών. Άρχισε να ψάχνεις σε eshops μπας και δεις καμμιά καλη φωτογραφία...Kαλύτερα στα sites των κατασκευαστών. Πολλές φορές τα eshops δεν έχουν τις σωστές φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Ναι να δει κανένα καλό και να μην το βίσκει πουθενά. Τα σάλια θα τρέχουν και οι πωλητές θα γελάνε αδιάφορα... Μεγειές την ιδιότητα Στέλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Ειχε ξανασυζητηθεί παλιά, αλλά μήπως ξέρετε κάτι σχετικά με την επικινδυνότητα των bluetooth? Θα είναι σαφώς χειρότερα απο τα rf φαντάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούλιος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Microsoft προτείνω. έχω το wirelless multemedia και έχω μείνει ευχαριστημένος. Πάρε μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και φορτιστή όμως γιατι το ποντίκι μπορεί να θέλει μία φορά το 2μηνο φόρτηση ( το πληκτρολογιο 7 μήνες που το έχω δέν χρειάστηκε ακόμα) Βέβαια, για μακρινές αποστάσεις δέν συνιστάτε και κυρίως όταν αρχίζει και εξασθενεί η μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NisMo Ιούλιος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Έχω το Logitech LX 500 στο σαλόνι, σετ ποντίκι και πλήκτρα ασύρματα περίπου 4μέτρα μακριά από το PC το δουλεύω πολύ ευχαριστημένος και σαν εμφάνιση και σαν χρήση δέστο αν θες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιούλιος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Μια άλλη λύση -δεν ξέρω βέβαια πόσο βολεύει και τι ακριβώς χρήση θες- είναι ένα ασύρματο τηλεκοντρολ. Με ένα πρόγραμμα όπως πχ το girder κάνεις πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Χαλαρά Logitech.2 φορές χρησιμοποίησα Microsoft wireless και το μετάνιωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Ειχε ξανασυζητηθεί παλιά, αλλά μήπως ξέρετε κάτι σχετικά με την επικινδυνότητα των bluetooth? Θα είναι σαφώς χειρότερα απο τα rf φαντάζομαι...και όπως παλιότερα είχα ξαναπεί, καλύετερα να ανυχηχείς για τους δεκάδες σταθμους που εκπέμπουν στα fr παρά για το πληκτρολογιο/ποντικι σου, ειτε ειναι fr είτε είναι bluetooth.Και εγώ σε logitech θα κοίταγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιούλιος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Μια άλλη λύση -δεν ξέρω βέβαια πόσο βολεύει και τι ακριβώς χρήση θες- είναι ένα ασύρματο τηλεκοντρολ. Με ένα πρόγραμμα όπως πχ το girder κάνεις πολύ καλή δουλειά.Αν το κανεις να δουλέψει αυτό θα εισαι τυχερόςΜε 2 τηλεκοντολ Audigy και Leadtek τζιφος.Και εγω πηρα το Logitech to 500αριΚαλήτερα μπλε δοντι για να εχεις εμβέλια μαγαλητερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.