n1ck0s Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 Επειδή το stand-alone DVD που έχω στην TV είναι ιδιαίτερα γκρινιάρικο... Θέλω να μου πείτε ποιό θεωρείται το καλύτερο DVD-RW από θέμα ποιότητας εγγραφής. Συγκεκριμένα τι γνώμη έχετε για τα Nec 3540 και LG GSA-4163B; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούλιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Εχω την γνωμη οτι η ποιοτητα εγγραφης εξεαρταται περισσοτερο απο τον τυπο τον media που θα χρησιμοποιησεις και απο την ταχυτητα εγγραφης, παρα απο τον ιδιο τον οδηγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούλιος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Και μια ερωτησούλα ακόμη. Το LG GSA-4163B δεν έχει δυνατότητα για PI errors scans ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 πρόσφατα πήρα το 1693s της liteon που γράφει πάρα πολύ καλά, και τρέχει φυσικά pie/pif μέσω του kprobe;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Όλα τα επώνυμα drives πιστεύω παρέχουν καλή ποιότητα εγγραφής. Τα DVD-RW έχουν φτάσει την περίοδο ωριμότητάς τους. Προσωπικά προτιμώ LG. Δεν είχα ποτέ παράπονο από αυτό και τα χρησιμοποιώ από την εποχή των 4x.Όπως βέβαια ειπώθηκε, το δισκάκι παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Καλό είναι να μην τσιγκουνευόμαστε χρήματα στα δισκάκια. Καλύτερα να πληρώσω 10cent παραπάνω και να πάρω ένα καλό δισκάκι παρά να χαλάσω 5 δισκάκια για να γραφτού καλά τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Εχω την γνωμη οτι η ποιοτητα εγγραφης εξεαρταται περισσοτερο απο τον τυπο τον media που θα χρησιμοποιησεις και απο την ταχυτητα εγγραφης, παρα απο τον ιδιο τον οδηγοΗ ποιοτητα εγγραφης μπορει να επηρεαστει δραματικα και απο τον χρησιμοποιουμενο οδηγο. Για να εχει κανεις καλο αποτελεσμα θα πρεπει ο συνδυασμος drive/write strategy/medium να ειναι καλος. Χρησιμοποιωντας καλα media εχεις περισσοτερες πιθανοτητες ο συνδυασμος αυτος να ειναι ιδανικος n1ck0s κανενα απο τα 2 drives που αναφερεις δε θα σε απογοητευσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Και μια ερωτησούλα ακόμη. Το LG GSA-4163B δεν έχει δυνατότητα για PI errors scans ε;Nope Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=112337&postcount=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούλιος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Με τη σειρα μου θα ελεγα οτι και οι plextor ειναι παρα πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Ιούλιος 12, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Plextor έχω τώρα (PX-708) το οποίο είχα χρυσοπληρώσει. Απλά θέλω ένα καινούργιο με DL support και γύρω στα 50€, που να μην με απογοητεύσει στην ποιότητα εγγραφής. Οι χρόνοι δεν με απασχολούν, έτσι και αλλιώς γράφω σε 4x συνήθως. Από media μόνο TY από Disk Impex αν και η τελευταία παρτίδα μου βγήκε μάλλον μούφα..Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πάω να παραγγείλω το NEC να βλέπω και τα ρημάδια PI errors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.