Jump to content

Ποια κάρτα γραφικών για επεξεργασία βίντεο;

sa1901

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρειάζομαι μία κάρτα γραφικών σε AGP, σε PC που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για επεξεργασία βίντεο (μεταφορά από ψηφιακή βιντεοκάμερα στο PC και επεξεργασία του βίντεο για κάψιμο σε DVD).

Δεν γνωρίζω πόσες απαιτήσεις έχει αυτή η εργασία και θέλω μια όσο γίνεται οικονομική λύση.

Ευχαριστώ.

Η μητρικη έχει firewire. Εκεί θα συνδέεται η βιντεοκάμερα.

τσ, τσ, τσ, :003: , το εχεις ξαναρωτησει αυτο :040:

Αλήθεια; Αρχίζω να ξεχνάω μου φαίνεται :p

Δηλαδή και με μία 9200 γίνεται δουλειά κανονικά;

Αλήθεια; Αρχίζω να ξεχνάω μου φαίνεται :p

Δηλαδή και με μία 9200 γίνεται δουλειά κανονικά;

ναι, LOL

δεν παιζει ρολο η vga (ουσιαστικα μιλαμε για 3D δυνατοτητες εκει),

μονο εξειδικευμενες καρτες (PCI)

για vga αρκει μια με καλη 2D απεικονιση για να βλεπει σωστα τα χρωματα :003:

Μπορεις να παρεις μια sapphire radeon 9250 vivo που ειναι πολυ φθηνη, μια χαρα για την δουλεια σου και εχει και analog in σε περιπτωση που το χρειαστεις! (καμμια 60αρια ευρω νομίζω).

Μπορεις να παρεις μια sapphire radeon 9250 vivo που ειναι πολυ φθηνη, μια χαρα για την δουλεια σου και εχει και analog in σε περιπτωση που το χρειαστεις! (καμμια 60αρια ευρω νομίζω).

Πολύ καλή σκέψη το VIVO. Ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Αυτο to vivo τι ειναι? Γιατι εχω και εγω μια τετοια καρτα sapphire radeon 9250 αλλα δεν εχει video in.

Γιατί δεν πέρνεις μία καλή και θα μπορείς να παίξεις ότι θες και θα κάνεις την δουλειά σου

τέσπα και με μία απλή nvidia 5200 ή ati 9250 μπορείς να κάνεις την δοθλεία σου αλλά αφού αλλάζεις βάλε μία καλή αμαρτία είναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.