spike83 Ιανουάριος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Proteus Και εγω TAGAN απο esh*p έχω το οποοίο πλήρωσα 100 ευρώ μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα courier. Απο οτι φαινεται ειναι το rev 2. Δουλευει απροβληματιστα εδω και 1 μήνα σε (υπερ)φορτωμένο overclocked συστημα με 5 ανεμιστήρες και απο οτι βλέπω δεν ζορίζεται καθόλου. Το PC δουλεύει 15ωρα καθημερινα.! Μα για αυτο πληρωνεις το psu.. για να μπορεις να κανεις πραγματα τα οποια δεν μπορεις να νακεις με ενα νο ΝΑΜΕ ....ΤΑGAN Rulez! 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Η παρτιδα με τα ελλατωματικα τελειωσε.Μαλλον παιχτηκε παγαποντια των εδω εισαγωγεων.Εαν αντεχεις οικονομικα παρτο ή απλα κινησου σε αυτην την κατηγορια.Εαν υπαρχαν τροφοδοτικα που δεν καιγοντουσουν ολοι αυτα θα περναμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Η παρτιδα με τα ελλατωματικα τελειωσε.Μαλλον παιχτηκε παγαποντια των εδω εισαγωγεων.Εαν αντεχεις οικονομικα παρτο ή απλα κινησου σε αυτην την κατηγορια.Εαν υπαρχαν τροφοδοτικα που δεν καιγοντουσουν ολοι αυτα θα περναμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 ετσι ...εεεετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 19, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Και πως το ξέρεται ότι τελειωσε ρε παιδια.. Γιατι σκέφτομαι και εγώ να αγορασω νέο τροφοδοτικό.... Τώρα έχω ένα Macron 400 Watt.. Που μόλις κλείσει ο υπολογιστής για πολύώρα για να ξαναανοίξει θέλει να βγάλω το ρεύμα για αρκετη ώρα ή να συνδέσω ένα νέο τροφοδοτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Mαλλον το ΜΟΒΟ φταει για αυτο κ οχι το psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 samael πως σου ήρθε αυτό ? Γιατι με αλλο τροφοδοτικο δεν είχα τα ίδια... Motherboard:Epox 8RDA+ nforce2 :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Βρε κατσε μακρια του καλου κακου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Gl0bAlZer0 samael πως σου ήρθε αυτό ? Γιατι με αλλο τροφοδοτικο δεν είχα τα ίδια... Motherboard:Epox 8RDA+ nforce2 :OT: Αμα δοκιμασες με αλλο psu κ δεν το εκανε τοτε φταιει το macron προφανως... Κατι τετοια κουλα παντως τα κανουν κ οι ΜΟΒΟ,cold boot λεγετε η συμπεριφορα... Το συγκεκριμενο που εχεις δε θυμαμαι να ειχε παρουσιασει τετοια συμπτωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.