Jump to content

Tagan TG480-U01 480 Watt Ερώτηση

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:22]

Πάρτο και μην ακους κανέναν. Και το eshop έχει αυτό με την μπλε φύσα για vga και 2 SATA.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες??? Το rev.2 έχει βγει σε πολλούς ελλατωματικό και έχει πάρει και πράγματα μαζί του.... :rip:

Όχι όμως σε μενα.

Όπως επίσης έχω ακούσει ότι η αυξομέιωση ρεύματος έχει ΚΑΨΕΙ απειρα μηχανήματα και εξαρτήματα αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πάθει τίποτα σε περιοχή που η τάση πάει σαν καρδιογράφημα...

Θέλω να πώ πως ότι και να πάρει κανείς σε αυτήν την αγορά ΠΑΙΖΕΙ με τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 08:01]

Αυτο που εχει το checkmate ειναι το version 2.0...με φυσα για την SVGA.

Το αλλο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.

Χμμμ τωρα πιο σε συμφερει ...ειναι δικο σου θεμα.

Καλα εσενα δεν σου καηκαν δυο Tagan Ver.2 στη σειρα :shifty: :shifty: :shifty:

Αρχική απάντηση από cyan

Καλα εσενα δεν σου καηκαν δυο Tagan Ver.2 στη σειρα :shifty: :shifty: :shifty:

Ναι αλλα δεν θελω να παρω θεση...μπορει να ετυχε στην παρτιδα.

Παντως αν δεν ειχα αγορασει αλλο ....ισως διαλεγα Tagan....αλλα με δοκιμη απο εκει που το αγοραζω επι τοπου.

Και εγώ το αυτό το Tagan-U01 480W του e-shop έχω πάρει, με την μπλε φύσα για vga και 2 SATA! Αυτό είναι το ver. 2;

Ευτυχώς δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις ότι έχει ένα σωρό καλλώδια και ίσα που χωράνε μέσα στο case! Έχει και 3 χρόνια εγγύηση!

Να ρωτήσω κάτι όσους έτυχαν ελαττωματικά Tagan; Από ποιό μαγαζί τα πήρατε;

Πάντως φίλε "alGaLoRd-VK" τα 94 ευρώ του e-shop είναι σίγουρα λιγότερα από τα 125+ΦΠΑ...!

Αρχική απάντηση από gel

Να ρωτήσω κάτι όσους έτυχαν ελαττωματικά Tagan; Από ποιό μαγαζί τα πήρατε;

Πάντως φίλε "alGaLoRd-VK" τα 94 ευρώ του e-shop είναι σίγουρα λιγότερα από τα 125+ΦΠΑ...!

1o.....δεν νομιζω να εχει καμμια αξια να το πω......εχει αξια ομως να μην το πω.

2ο.....με 115 (τελικη)πουλαει και το multirama νομιζω.

Αρχική απάντηση από chill-out

1o.....δεν νομιζω να εχει καμμια αξια να το πω......εχει αξια ομως να μην το πω.

2ο.....με 115 (τελικη)πουλαει και το multirama νομιζω.

Σοστός δέν φτέει το κατάστημα!

Το Multirama το έχει 99+φπα...

Δυστυχώς σε όση υπόληψη είχα τα Ταγκαν άλλο τώσο τώρα δεν τα πάω!

Έχω δει και ακούσει για υπερβοληκά πολλά καινούρια ταγκαν που είναι για πέταμα...

Ενώ στην αρχή ήταν μια χαρά τα ταγκαν (με ελάχηστα κακά κομάτια)!

Αρχική απάντηση από FrOsT [14-01-2005 21:43]

...Σοστός δέν φτέει το κατάστημα!...

Σε αυτό θα μου επιτρέψετε εν μέρει να διαφωνήσω. Δε λέω ότι φταίει το μαγαζί, απλά λέω ότι μπορεί ο προμηθευτής του συγκεκριμένου μαγαζιού, εν αγνοία του μαγαζιού, να έχει κάνει εισαγωγές των προϊόντων από κάποια πηγή που να έτυχε να έχει ελαττωματικές παρτίδες... That's all...

’λλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οτιδήποτε σχεδόν έχω πάρει από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, και αφού λέτε οτι δεν έχει αξία να το λέμε, δεν το λέω, σχεδόν όλα βγήκαν ελαττωματικά, ενώ από ό,τι έχω αγοράσει από οπουδήποτε άλλο κατάστημα δεν μου έχει χαλάσει τίποτε! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο!

Και εγω TAGAN απο esh*p έχω το οποοίο πλήρωσα 100 ευρώ μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα courier. Απο οτι φαινεται ειναι το rev 2. Δουλευει απροβληματιστα εδω και 1 μήνα σε (υπερ)φορτωμένο overclocked συστημα με 5 ανεμιστήρες και απο οτι βλέπω δεν ζορίζεται καθόλου. Το PC δουλεύει 15ωρα καθημερινα.

Αναρωτιέμαι γιατι απο checkm*te ΟΛΑ τα πράγματα ειναι ΤΟΣΟ υπερτιμημένα. Πολλές φορές σκέφτομαι αν οι τιμές ειναι πραγματικές ή μας κάνουν πλάκα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.