jimmi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 Ρε παιδια εβαλα την παραπανω καρτα σε μητρικη asus p4p800-e και δεν ξεκιναει ο υπολογιστης με τιποτα,δειχνει μαυρη οθονη ή οθονη γεματη γραμμες.1)Μηπως δεν ειναι συμβατη η μητρικη με την καρτα γραφικων(και η μητρικη και η καρτα ειναι agp8x αλλα επειδη διαβασα στο manual της μητρικης οτι υποστηριζει 1,5v only λεω μην παζεται τιποτα.2)Εκει που παει το μυαλο μου ειναι οτι δεν την αντεχει το τροφοδοτικο γιατι ειναι 300w noname(αν νομιζετε οτι ειναι αυτο,προτεινετε τροφοδοτικα εως 100 ευρω.3)την καρτα εννοειται την πηρα μεταχειρισμενη.Μπορει να ειναι και χαλασμενη,οταν βαζω την παλια μου καρτα δουλευουν ολα κανονικα mx440.Θενκιου βερι ματς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Μήπως η κάρτα έχει θέση για έξτρα τροφοδοσία? Την χρησιμοποείς αν ναι? Μάλλον κάρτα είναι φίλε . Όσο για τροφοδοτικά απλά μην προτιμήσεις τάνγκα. Στα 100 όλα τα άλλα πετάνε. Τώρα αν μπορείς να πας για enermax ακόμη καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar Ιούλιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Εχω ακριβώς την ίδια κάρτα και είχα (μέχρι πρόσφατα, θεός 'χωρέστο ένα noname 300w τροφοδοτικό). Δεν θέλει έξτρα τροφοδοσία και επίσης και η δικιά μου mobo δίνει 1,5 V στην agp (αν θυμαμαι καλά- πάντως η μητρική μου δεν είναι και καμμιά καλή, μη νομίζεις, μια jetway). Το πιο πιθανό να είναι χαλασμένη. Αν μπορείς βάλε τη σε ένα άλλο πισι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Ναι,τελικα χαλασμενη ηταν.Μεταχειρισμενες καρτες που μπορω να βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Ναι,τελικα χαλασμενη ηταν.Μεταχειρισμενες καρτες που μπορω να βρω;Περνα καμια βολτα απο cosmodata ολο και κατι θα βρεις... Επισης περνα και απο το stock του πλαισιου! Σημερα παντως ειχε καρτες στη cosmodata αλλα δεν εδωσα σημασια να δω τι ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούλιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Μπα για να μη τρεχεις να ψαχνεις δε κοιτας στη κατηγορια Πωλησεις του forum?Εχω παρει καποια πραματακια κ 2 καρτες γραφικων κ ολα ηταν μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.