Jump to content

Antec 500 smart power vs Enermax 485 Noise Take

superduke

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eίμαι σε δίλημμα.Ποιο από τα δύο?Και τα δύο μου φαίνονται εξίσου καλά,όμως το antec έχει μεγαλύτερη μέγιστη τιμή αλλά είναι πιο φθηνό.Μήπως βρωμάει κάτι?

Τιμούλα για το καθένα δε μας είπες. Το Enermax δικαιολογημένα θα είναι τσιμπιμένο γιατί είναι η καλύτερη μάρκα στα τροφοδοτικά. Τώρα αν επί της ουσίας θα είναι καλύτερο δεν ξέρω. Πάντως εγώ Enermax έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Και για τα Antec έχουν ακουστεί καλά λόγια.

Enermax All the way!!Πολυ καλες τασεις και διπλη 12v rail.Σε τι συστημα θα μπει?

να πω κάτι για ένα μοντέλο antec δεν θυμάμαι πιο το πιο είχε ασυμβατότητα με μητρική 939 abit av8. από ότι θυμάμαι το είχε επιβεβαίωση και η ίδια η antec ότι είχε πρόβλημα το psu τις με την τάδε μητρική.

τις πληροφορίες τις μεταφέρω βεβαια με κάθε επιφύλαξη

To τροφοδοτικό θα μπει σε σύστημα με P4 2,8@3,4 , geforce 6600GT, hdd 80gb, 2X256 mb apacer και abit is7-e2.Κυρίως το θέλω για παραπάνω overclocking

enermax προτιμαω εγω.. εκτος τα αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι και πιο αθορυβο απο το antec

schumifer έγραψε:
Βρε Σώτο τι ρωτάς σε τι σύστημα θα μπει. ? Υπάρχει περίπτωση να κ@λώσει?

Με τιποτα αλλα ποτε δεν ξερεις σε τι κοματι θα πεσει......

Κοιτα κατα γενικη ομολογια ολοι λενε οτι επιβαλεται να χτυπησεις ενα enermax.

panoc έγραψε:
ολα αρχιζουν και τελειώνουν σε evermax.

Επικροτώ και επαυξάνω

Τα δινεις τα ευρωπουλα και πιανουν τοπο μια και καλή

Τροφοδοτικό δεν πρόκειται να αλλάζεις πολύ συχνά. Οπότε παίρνεις μια και καλή το καλύτερο και ξενοιάζεις. (Enermax). 15% παραπάνω στην τιμή το αξίζει πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.