panoc Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 ρε παιδια, επείδη ειμαι ασχετος με την amd μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι εναι το cool & quiet drivers που ειναι στο cd της μητρικής μου?δε το εγκατεστησα ειναι κατι απαραίτητο?και κάτι άλλο ήξερα απο την Intel οτι στο biow υπαρχει μια επιλογη που λεγετε "shutdown temp" οποτε εβαζες θερμοκρασια που εκλεινε ο υπολογιστης. Στο bios της gigabyte μου δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο... αν κτυπα ξυλο.. σταματησει να δουλευει η αντλια (τον εχο ανοιχτο 24/7 σχεδον) και λοίπω πως θα αποφύγουμε το δυσάρεστο γεγονός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Το cool & quiet ειναι πιο πολυ για εξοικονομηση ενεργειας... Ο cpu αναλογα με τις απαιτησεις του συστηματος αλλαζει χρονισμο και vcore! Τωρα για το αλλο δε νομιζω να μην εχει επιλογη το mobo ριξε και μια ματια στο manual να δεις... Μπορει να το αναφερει και με διαφορετικη ονομασια.EDIT: Ριξε και μια ματια εδω εχει και ενα utility που ισως το θες αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις το cool & quiet. Αν και απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις κανει oc οποτε δε νομιζω να το χρησιμοποιησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Το cool & quiet το "πετας" Πανο. Δεν εχει ιδιαιτερη πρακτικη σημασια... Ειδικα εφοσον εχεις και νερο...Disable και τελειωσεΛογικα ολες οι μητρικες εχουν κατι σε shutdown temp. Εψαξες ολες τις επιλογες στο bios και δεν ειδες τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Δεν γινεται καπου εκει θα ειναι η επιλογη αυτη που θες cool&quiet και overclock δεν ειναι ταιριαστο ζευγαρι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 και όμως παιδια δεν υπάρχει πουθενα επιλογή για shut down.οι μονες επιλογες που εχει ειναι.CPU waring temp 50/70/8090CPU Fan Fail WarningCPU SMART FAN Control...φανταζομαι το mbm 5.37 θα υποστηρίζει το ΝF4 τουλάχιστον στον ιντελ εβγαζε επιλογη για shut down Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 το C&Q έχει σημασία. Κάνει αυτό που λέει. Και πάει και με το o/c αν δεν πειράξεις τον πολλαπλασιαστή. Είμαι με 11Χ238=2618 με C&Q χωρίς κανένα πρόβλημα. Εντάξει δεν είναι για ακραίο o/c. Γούστα είναι αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούλιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 δηλαδη για oc δε πρεπει να εχω το προγραμμα εγκατεστημενο.οκ! αλλα χωρις oc το προγραμμα ειναι χρησιμο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 αλλα χωρις oc το προγραμμα ειναι χρησιμο ετσι?Προσωπικα, αδυνατω να καταλαβω πού ειναι χρησιμο το cool and quiet σε ενα desktop συστημα, εστω και χωρις oc! Οικονομια στην Δ.Ε.Η.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Ιούλιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Προσωπικα, αδυνατω να καταλαβω πού ειναι χρησιμο το cool and quiet σε ενα desktop συστημα, εστω και χωρις oc! Οικονομια στην Δ.Ε.Η.??? όταν γράφεις στο word π.χ. με load average 0, θα μπορούσες να μειώνεις στροφές στον ανεμιστήρα (αν δεν είχες w/c) εμένα μου φαίνεται κορυφαίο πάντως σαν ιδέα, θα θελα να το χουν τα pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Cool and Quiet + O/c = :009: :062: :018: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.