Elpis1442169068 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω silent x στην ελλαδα αλλιως απο εξω?(φοβεροι ανεμιστηρες!!!!!!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Επειδη εχω ψαξει λιγο το θεμα , θα σου πω οτι οι silentx ειναι ΥΠΕΡεκτιμημενοι .Μην κοιτας τι λενε στα χαρτια .Ειναι καποιο συγκεκριμενο μοντελο που σε ενδιαφερει ? Για ποσα cfm και τι διαστασεις ψαχνεις ???Θα σου προτεινα τους coolemaster silent . Ειναι πραγματικα πιο ησυχοι απο τους silenx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Ναι βρε Στέλιο ήσυχοι είναι αλλά και ψόφιοι. Υπερβολικά ψόφιοι . 0.05 αμπέρ τα λένε όλα νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 CFM και ησυχια δεν συμβαδιζουν (ΠΟΤΕ) . Tα Αmpere που λες schumi , ειναι ενδειξη του μοτερ που εχει ο καθε ανεμιστηρας . ball bearing , sleeve κλπ .Και δεν αναφερομαι στον supersilent coolermaster των 11CFM , αλλα στους κλασσικους : http://www.xoxide.com/cooler-master-120mm-fan-tlf-s12-er-led-red.html . 0.15A και 43CFM .Για αγορα απο εξωτερικο , βρηκα αυτο το μαγαζι : http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/Kustom_PCs_Shop_Case_Quiet_Fans_72.htmlΟι nexus fan ειναι κορυφη και προτεινονται απο το silentpcreview .Ας μας πει ο φιλος μας , τι ακριβως εχει στο νου του απο διαστασεις και CFM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Επειδή θέλω να πάρω και εγώ δύο 12άρηδες ανεμιστήρες θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιοι θεωρούνται οι πιο αθόρυβοι. Είναι πράγματι οι Silent X? Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα CFM αλλά να υπάρχει μια σχετική ροή αέρα. Άλλωστε στο κουτί υπάρχει υδρόψυξη και δεν νομίζω ότι οι ανεμιστήρες πρέπει να φυσάνε τόσο πολύ. Αλήθεια χρειάζετε να υπάρχουν ανεμιστήρες?(το κόστος δεν με πολυενδιαφέρει αρκεί να είνα αθόρυβοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Αύγουστος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 coolermaster 43 cfm απο μουλτιραμαειναι αθορυβοι και με νορμαλ σχετικα επιδοσεις Πιο πολυ αθορυβοι οι glacial tech που δινει το πλαισιο με 19 db... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Αύγουστος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 SilenX λέγονται και όχι Silent X.Καλοί είναι, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι.Στην Ελλάδα SilenX φέρνει η Checkmate...2107470520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 SilenX λέγονται και όχι Silent X.Καλοί είναι, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι.Ποιοι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigfoot Αύγουστος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Παιδία τα 19dB είναι σχετικό...Εγώ είχα κατι 12cm απο την Thermaltake με 19dB θόρυβο αλλά με ξυπνάγανε!!!!!Τώρα έχω κατι Coolermaster που γυρίζουν στις 1500 στροφές και είναι λίγο αθόρυβοι αλλά από τότε που έβαλα και 3 σκληρό μέσα άρχισε ο μπροστά να κάνει θόρυβο γιατί ανέβασε στροφές και ψάχνω για κάτι ακόμα αθόρυβο...Για ρίχτε κάποια ιδέα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Πιο κατω απο ψοφιομαστερ δεν θα βρεις ... η μαλλον θα βρεις . Ενας undevolted ψοφιομαστερ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Αύγουστος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 απο όσους έχω δοκιμάσει οι papst είναι super duper αθόρυβοι...δεν έχω δοκιμάσει silen x γιατι δε βρήκα!δυστηχώς για μας ότι γράφει το κάθε site (κατάστημα)για db δεν έχει πάντα σχέση με την πραγματικότητα...μετά απο πολλές δοκιμές και πολλά $ το είδα μόνος μου...τώρα για τους silen Xυπάρχουν διάφορα μοντέλα ανάλογα με τα μμστα 120 υπάρχουν 2 ένα με 11db και ένα με14το checkmate δε τα φέρνει όλα και επιπλέον είναι κλειστό! έχουν πάει διακοπές και ανοίγουν μετά τις 28... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 δυστηχώς για μας ότι γράφει το κάθε site (κατάστημα)για db δεν έχει πάντα σχέση με την πραγματικότητα...μετά απο πολλές δοκιμές και πολλά $ το είδα μόνος μου...Ακριβως ετσι ! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Αύγουστος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Παιδία τα 19dB είναι σχετικό...Εγώ είχα κατι 12cm απο την Thermaltake με 19dB θόρυβο αλλά με ξυπνάγανε!!!!!Τώρα έχω κατι Coolermaster που γυρίζουν στις 1500 στροφές και είναι λίγο αθόρυβοι αλλά από τότε που έβαλα και 3 σκληρό μέσα άρχισε ο μπροστά να κάνει θόρυβο γιατί ανέβασε στροφές και ψάχνω για κάτι ακόμα αθόρυβο...Για ρίχτε κάποια ιδέα!!!!!οι glacial tech του πλαισιου ειναι στα 19 db πραγματικα οχι τις μουφες τις thermaltake.φυσικα ειναι λιγο πιο αθορυβοι απο τους ψοφιομαστερ αλλα εχουν και λιγοτερα cfm.Ειναι και λιγο πιο φθηνοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Αύγουστος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 εγώ πάντως θα δοκιμάσω silenX αφού αλλάξω το τροφοδοτικό μου με κάποιο παθητικής ψύξης...αν βρω και κάποιο αξιόλογο με normal τιμή....τι ζητάω και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.