ibizakias8059 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2005 ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:AMD64 3200+ WINCHESTERMSI K8N NEO2 PLATINUM 54G2 X 512 TWINMOS CL2.5ATI RADEON 9700 PRO2 X 200 GB SATA MAXTORΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟ ΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ESHOPΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ OC ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ MSI ΜΟΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ.ΟΜΩΣ ΣΤΟ BIOS ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ OC ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ CRASHΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΕ OC ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΥΨΗ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΕΝΑ 2,4ΟΟ MHZ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ "ΠΑΓΩΝΕΙ" ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ OC?KAI ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ OC ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΛΛΑΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ?ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ. :089: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιούλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 βαλε τις μνημες να τρεχουν με διαιρετη σε σχεση με το ΗΤΤ, γιατι πιθανοτατα δεν θα αντεχουν να τρεξουν και πολυ πανω απο τα default 200.δεν θυμαμαι πως ειναι η σχετικη επιλογη στο BIOS, ή 166, ή 5:4 κλπ βαλε και τους δισκους στα sata 3&4 γιατι τα 1&2 δεν εχουν PCI lock και θα κρασσαρουν.μετα αυξησε χειροκινητα το ΗΤΤ σιγα-σιγα, στο 210, 220, 230, κλπ δοκιμαζοντας τη σταθεροτητα του με διαφορα προγραμματα στα Windows... καπου θα χρειαστει να αυξησεις και το Vcore...βαλε και το LTD multi (πολλαπλασιαστης του LTD/ΗΤΤ) στο 4 ή στο 3 ξεκινα και βλεπουμε :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιούλιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Φιλε λοιπον κανε ακριβως οτι σου εγραψε ο sakattack κ σιγα σιγα ανεβαζε τα Mhz!Αμα μετα το παρακανεις κ δεν σου ανοιγει κανε απλα ενα clear cmos!Επισης μολις το κανεις αμα αρχιζεις και βλεπεις παραξενα πραγματα οπως να σε πεταει απο τα παιχνιδια και διαφορα τετοια περιεργα τοτε πανε και κατεβασε ελαχιστα τα Mhz μεχρι να λυθουν ολα τα μικρο προβληματακια.....!! GOOD LUCK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.