Jump to content



Pci and agp together αλλά πως?


vegito

Recommended Posts

σήμερα,

έβαλα μιa pci Κάρτα γραφικών και σύνδεσα μια δεύτερη οθόνη πάνω.επέλεξα από το bios agp first και όταν bootare στα windows 2003 server Μου έβγαλε το εξής.attachment.php?attachmentid=7242

τι να κάνω για να παίξουν και οι 2 μαζί?

ευχαριστώ...

post-1603-1442174154,5347_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η S3 παίζει μόνη της? Φαντάζομαι έχουν οδηγούς τα 2003.

θα σε παρακαλούσα πάντως να μειώσεις το μέγεθος της φωτογραφίας και να το ανεβάσεις σαν attachment.

660 pixels είναι πέραν των ορίων. max 600X600

Link to comment
Share on other sites

η κάρτα γραφικών είναι στην 4η pci slot.με αλλαγή να ξεκινά πρώτα η Pci αντί της onboard δείχνει εικόνα στην οθόνη που είναι συνδεδεμένη στην pci και όχι στην στην agp.εγώ θέλω μαζί...

@pokemon640:δεν θέλω κάρτα dvi.

Link to comment
Share on other sites

το πρόβλημα δεν είναι το dvi.

το θέμα είναι:θέλω 2 οθόνες,μια συνδεδεμένη σε agp (fx-5200) και μια συνδεδεμένη στην pci s3 trio 32/64.αυτό θέλω να επιτυχώ.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Πήγαινε στην καρτέλα με τα RESOURCES μήπως κάνουν conflict οι κάρτες μεταξύ τους.

Απ’ ότι θυμάμαι σε έναν άλλο p3 είχε μια ONBOARD κάρτα γραφικών και όταν προσθέσαμε μία Geforce2 MX(PCI διότι η MOBO δεν είχε καν AGP!) εμφάνιζε 3 οθόνες στο Display properties , η 1η δούλευε στην MX μέσω D-SUB η 2η δούλευε στην MX μέσω S-VIDEO(συνδέσαμε μία TV) και η 3η είχε D-SUB μέσω της ONBOARD. Το λειτουργικό σύστημα ήταν windows 98SE με όλα τα updates !Και από το Control panel όλα ήταν ΟΚ! Δεν ξέρω αν αυτός ο συνδυασμός σου κάνει αλλά είπα ένα παράδειγμα.

Αν δεν γίνει τίποτα τότε θες Matrox οπωσδήποτε !

Τι θα κάνεις με 3 οθόνες ???

Link to comment
Share on other sites

Παλιότερα που είχα δύο κάρτες για dual display (μια S3 και μια 9200) είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 'σένα αλλά στα windows XP. Τσέκαρε στο bios την επιλογή init display first και κάν'την PCI.

Κάνε reboot και στα windows λογικά θα δουλέψει σωστά. Αν όχι κάνε αφαίρεση των δύο συσκευών (AGP και PCI) και μετά ξανακάνε reboot.

Υπόψιν οτι όταν μπεις Windows (λες παραπάνω οτι δεν δουλεύει η AGP αν βάλεις display first: PCI) και πας στα devices θα σου δείχνει κανονικά και τις δύο κάρτες γραφικών. Τότε πας στα Display properties κι εκει που αλλάζεις αναλύσεις θα σου δείχνει 2 οθόνες. Οπότε απλά θα πατήσεις στην ανενεργή και θα τσεκάρεις κάτω το extend desktop on .....

Λογικά θα σου δουλέψει έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.