vegito Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2005 σήμερα, έβαλα μιa pci Κάρτα γραφικών και σύνδεσα μια δεύτερη οθόνη πάνω.επέλεξα από το bios agp first και όταν bootare στα windows 2003 server Μου έβγαλε το εξής. τι να κάνω για να παίξουν και οι 2 μαζί? ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Ιούλιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις pci slot της δεύτερης. Κάπου είχα διαβάσει ότι στο πρώτο pci slot υπάρχουν conflicts καθώς η agp και η πρώτη pci έχουν share κάποιους πόρους… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Ιούλιος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Κάπου το είχα διαβάσει και εγώ αυτό γιαυτό και το έχω στην 4γ Pci slot.παρεπιπώντος αν βοηθάει η μητρική μου είναι η dfi lanparty NF2 ultra b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Η S3 παίζει μόνη της? Φαντάζομαι έχουν οδηγούς τα 2003.θα σε παρακαλούσα πάντως να μειώσεις το μέγεθος της φωτογραφίας και να το ανεβάσεις σαν attachment.660 pixels είναι πέραν των ορίων. max 600X600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Ιούλιος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Ναι αν την βάλω μόνη της παίζει.συγνώμη για την φωτογραφία. βιαζόμουν και δεν το πρόσεξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Κάνε τότε αυτό που σου πρότεινε ο Orthodox. Αλλαγή PCI slot.Δοκίμασε και από το BIOS να δίνει προτεραιότητα στην PCI μπας και λύνεται έτσι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούλιος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Θες να βάλεις δύο οθόνες στο Desktop??Μία Fx5600Ultra θα έκανε καλά τη δουλειά της και στις δυο οθόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Ιούλιος 10, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 η κάρτα γραφικών είναι στην 4η pci slot.με αλλαγή να ξεκινά πρώτα η Pci αντί της onboard δείχνει εικόνα στην οθόνη που είναι συνδεδεμένη στην pci και όχι στην στην agp.εγώ θέλω μαζί...@pokemon640:δεν θέλω κάρτα dvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αν το πρόβλημα είναι το dvi τότε πάρε έναν adaptor από DVI σε VGA. 3.5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Ιούλιος 10, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 το πρόβλημα δεν είναι το dvi.το θέμα είναι:θέλω 2 οθόνες,μια συνδεδεμένη σε agp (fx-5200) και μια συνδεδεμένη στην pci s3 trio 32/64.αυτό θέλω να επιτυχώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούλιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 το πρόβλημα δεν είναι το dvi.το θέμα είναι:θέλω 2 οθόνες,μια συνδεδεμένη σε agp (fx-5200) και μια συνδεδεμένη στην pci s3 trio 32/64.αυτό θέλω να επιτυχώ.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLΠήγαινε στην καρτέλα με τα RESOURCES μήπως κάνουν conflict οι κάρτες μεταξύ τους.Απ’ ότι θυμάμαι σε έναν άλλο p3 είχε μια ONBOARD κάρτα γραφικών και όταν προσθέσαμε μία Geforce2 MX(PCI διότι η MOBO δεν είχε καν AGP!) εμφάνιζε 3 οθόνες στο Display properties , η 1η δούλευε στην MX μέσω D-SUB η 2η δούλευε στην MX μέσω S-VIDEO(συνδέσαμε μία TV) και η 3η είχε D-SUB μέσω της ONBOARD. Το λειτουργικό σύστημα ήταν windows 98SE με όλα τα updates !Και από το Control panel όλα ήταν ΟΚ! Δεν ξέρω αν αυτός ο συνδυασμός σου κάνει αλλά είπα ένα παράδειγμα.Αν δεν γίνει τίποτα τότε θες Matrox οπωσδήποτε !Τι θα κάνεις με 3 οθόνες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Ιούλιος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΙ DRIVERS ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιούλιος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Παλιότερα που είχα δύο κάρτες για dual display (μια S3 και μια 9200) είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 'σένα αλλά στα windows XP. Τσέκαρε στο bios την επιλογή init display first και κάν'την PCI.Κάνε reboot και στα windows λογικά θα δουλέψει σωστά. Αν όχι κάνε αφαίρεση των δύο συσκευών (AGP και PCI) και μετά ξανακάνε reboot.Υπόψιν οτι όταν μπεις Windows (λες παραπάνω οτι δεν δουλεύει η AGP αν βάλεις display first: PCI) και πας στα devices θα σου δείχνει κανονικά και τις δύο κάρτες γραφικών. Τότε πας στα Display properties κι εκει που αλλάζεις αναλύσεις θα σου δείχνει 2 οθόνες. Οπότε απλά θα πατήσεις στην ανενεργή και θα τσεκάρεις κάτω το extend desktop on .....Λογικά θα σου δουλέψει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.