Jump to content

Aντε και ενα ξεκαπακωμα εδω..

CmoS

Recommended Posts

Γυρισα απο μια βολτα σημερα κ ετσι οπως δεν ειχα τι να κανω μου μπηκε να βγαλω το καπακι απο τον Α64. :030:

Οσους ρωτησα μου ειπαν να μη το κανω γι αυτο το εκανα :116: :116:

Δεν ηταν κατι δυσκολο μπορω να πω.H κοπη εγινε πολυ καλα κ ετσι μπορω να το ξαναβαλω αν χρειαστει :016:

Περισσοτερο το εκανα για την φαση.Διαφορα σε θερμοκρασια δεν ειδα ουτε idle ουτε full.Iσως παιζει που μου τελειωσε η artic.Θα δω...

Σε oc θα κανω τα τεστακια αλλη μερα αν κ δε πιστευω να πηρα κ τπτ παραπανω...Μια ελπιδα ισως να εχει καλυτερη συμπεριφορα στα 1.85 v γιατι πριν παραειχε αποτομες αλλαγες στην θερμοκρασια.Θα δουμε :096:

attachment.php?attachmentid=7238&stc=1

Καθαρισμένος

attachment.php?attachmentid=7239&stc=1

Και ετοιμος

attachment.php?attachmentid=7240&stc=1

post-74-1442174154,0298_thumb.jpg

post-74-1442174154,1786_thumb.jpg

post-74-1442174154,3094_thumb.jpg

Οσους ρωτησα μου ειπαν να μη το κανω γι αυτο το εκανα :116: :116:

Εγω δε σου ειπα να μην το κανεις αλλα ουτε να το κανεις :p! Καλη φαση παντως ελπιζω να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο οτι πριν...

Με τέτοιο καλλυτεχνικό στρώσιμο της arctic πολύ αμφιβάλω... :082:

LOL αν ειναι as5 αυτο τοτε... Θελει να απλωσεις ενα λεπτο στρωμα πανω στον cpu. Παρε ενα καλαμακι και δεν θα δυσκολευεις καθολου :)!

PS: Αν σου εχει μεινει καθολου as5... :p

KAKIΕΣΣΣ:D:D

Εχω ΠΟΛΥ καλα αποτελεσματα τελικα...

Εστρωσε η παστα και ολο το βραδυ ειχα να τρεχει prime.

Τα αποτελεσματα ηταν 39 C συνεχεια..Ουτε που ακουμπησε τους 40 απο οτι ειδα.(με νερο ειμαι..)Eνω πριν ημουν συνεχεια 42-44

Idle παλι επεσα απο 30-32 που ηταν σε 28-30.

Αυτα στα 2500 με 1.65 που ειμαι τωρα.

Αυτο που θελω να δω ειναι τι θα κανει στα 2600 με τα πολλα v που πριν...Aυτααααα:)

Αν θυμαμε καλα χτες μου ελεγες για διαφορα 10 βαθμων μεταξυ hetaspreader και πυρηνα.ισχυει αυτο?

:017: :017: Ειπα εγω τετοιο πραγμα ??? αν ειχε 10 C τοτε δε θα υπηρχε Α64 με το καβουκι :031:

εγω εχω μια απορια γιατι στο e-shop σρους amd λεει αυτα για τους amd :

Προσοχή: Για την εγκατάσταση και την ορθή λειτουργία των επεξεργαστών απαιτείται η τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες της AMD. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό να προκληθεί βλάβη η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο εγκατάστασης ή ζητήστε την τοποθέτηση των επεξεργαστών από τους τεχνικούς μας.Σημειώστε επίσης ότι σε περίπτωση προβλήματος στην χρήση του επεξεργαστή είναι απαραίτητο να επιστρέφεται και το σύστημα ψύξης.

αυτο δεν ηταν για τους athlon xp που δεν ειχαν "καπακι" ? τωρα γιατι το εχουν ακομα?

ουυυυυυ σαμποταζ στους amd ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.