CmoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Γυρισα απο μια βολτα σημερα κ ετσι οπως δεν ειχα τι να κανω μου μπηκε να βγαλω το καπακι απο τον Α64. :030: Οσους ρωτησα μου ειπαν να μη το κανω γι αυτο το εκανα :116: :116: Δεν ηταν κατι δυσκολο μπορω να πω.H κοπη εγινε πολυ καλα κ ετσι μπορω να το ξαναβαλω αν χρειαστει :016: Περισσοτερο το εκανα για την φαση.Διαφορα σε θερμοκρασια δεν ειδα ουτε idle ουτε full.Iσως παιζει που μου τελειωσε η artic.Θα δω... Σε oc θα κανω τα τεστακια αλλη μερα αν κ δε πιστευω να πηρα κ τπτ παραπανω...Μια ελπιδα ισως να εχει καλυτερη συμπεριφορα στα 1.85 v γιατι πριν παραειχε αποτομες αλλαγες στην θερμοκρασια.Θα δουμε :096: Καθαρισμένος Και ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τελικα δεν αντεξες και το εκανες ε? (νομιζα οτι με δουλευες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τελικα δεν αντεξες και το εκανες ε? (νομιζα οτι με δουλευες)Για να μη ξεχνιομαστε...το παλικαρι απο δω με επεισε :072: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Από όσα έχω διαβάσει δεν πρόκειται να δεις διαφορά μέχρι να βάλεις phase-change Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αμα πεθανει ο Α64 θα εχω τυψεις μετα lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Οσους ρωτησα μου ειπαν να μη το κανω γι αυτο το εκανα :116: :116: Εγω δε σου ειπα να μην το κανεις αλλα ουτε να το κανεις ! Καλη φαση παντως ελπιζω να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο οτι πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 ελπιζω να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο οτι πριν...Με τέτοιο καλλυτεχνικό στρώσιμο της arctic πολύ αμφιβάλω... :082: Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Με τέτοιο καλλυτεχνικό στρώσιμο της arctic πολύ αμφιβάλω... :082: LOL αν ειναι as5 αυτο τοτε... Θελει να απλωσεις ενα λεπτο στρωμα πανω στον cpu. Παρε ενα καλαμακι και δεν θα δυσκολευεις καθολου ! PS: Αν σου εχει μεινει καθολου as5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Ιούλιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Άντε ρε Σίμο πάρε και ένα dual core να δούμε τι λέει από μέσα και αυτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούλιος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 ετσι οπως βλεπω την arctic πανω στον Athlon σαν τουρτιτσα ειναι...ποπο ρε γμτ δεν εχω φαει και πρωινο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 9, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 KAKIΕΣΣΣ:D Εχω ΠΟΛΥ καλα αποτελεσματα τελικα... Εστρωσε η παστα και ολο το βραδυ ειχα να τρεχει prime. Τα αποτελεσματα ηταν 39 C συνεχεια..Ουτε που ακουμπησε τους 40 απο οτι ειδα.(με νερο ειμαι..)Eνω πριν ημουν συνεχεια 42-44 Idle παλι επεσα απο 30-32 που ηταν σε 28-30. Αυτα στα 2500 με 1.65 που ειμαι τωρα. Αυτο που θελω να δω ειναι τι θα κανει στα 2600 με τα πολλα v που πριν...Aυτααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αν θυμαμε καλα χτες μου ελεγες για διαφορα 10 βαθμων μεταξυ hetaspreader και πυρηνα.ισχυει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αν θυμαμε καλα χτες μου ελεγες για διαφορα 10 βαθμων μεταξυ hetaspreader και πυρηνα.ισχυει αυτο? :017: :017: Ειπα εγω τετοιο πραγμα ??? αν ειχε 10 C τοτε δε θα υπηρχε Α64 με το καβουκι :031: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Καλα ντε μην βαρας :079: :016: :072: :106: Τελικα κερδισες τπτ στα Mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Καλα ντε μην βαρας :079: :016: :072: :106: Τελικα κερδισες τπτ στα Mhz?Δε ξερω,Δε θελω να το κλεισω τωρα, το βραδακι ισως δω :106: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιούλιος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Δεν θα παθει τιποτα ρε ο Amd ουτε προκειται να καει!Αν εκανες προσεκτικη δουλεια!Ειχα σκεφτει και εγω να το κανω στον pentium αλλα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αντε καλα σκισιματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 εγω εχω μια απορια γιατι στο e-shop σρους amd λεει αυτα για τους amd : Προσοχή: Για την εγκατάσταση και την ορθή λειτουργία των επεξεργαστών απαιτείται η τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες της AMD. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό να προκληθεί βλάβη η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο εγκατάστασης ή ζητήστε την τοποθέτηση των επεξεργαστών από τους τεχνικούς μας.Σημειώστε επίσης ότι σε περίπτωση προβλήματος στην χρήση του επεξεργαστή είναι απαραίτητο να επιστρέφεται και το σύστημα ψύξης. αυτο δεν ηταν για τους athlon xp που δεν ειχαν "καπακι" ? τωρα γιατι το εχουν ακομα? ουυυυυυ σαμποταζ στους amd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 10, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Ξερεις ποσοι εχουν βαλει λαθος τον cpu στο socket ?:D:D Ποσα Pinακια ποτε δεν ισιωσαν ? (επειδη εσπασαν ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούλιος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Εγω παντως τα ισιοσα τα 4 pin που ειχαν στραβωσει!!!!Για δωσε καμια temp να δουμε τι εγινε με το καπακι τοποθετημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.