P_M Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Budget Temperature Probethermosensors τα έχει πάρει κανείς τα ξέρει κανείς?θα κάνουν την δουλειά που θέλω?το μαγαζί αυτό το ξέρει κάποιος είναι έμπιστο?
schumifer Ιούλιος 8, 2005 #2 Ιούλιος 8, 2005 Πολύ ακριβά ακόμη και χωρίς μεταφορικά. Gatewatch από πλαίσιο με 30 ευρόπουλα και έχεις 3 τέτοια και άλλους τόσους ελεγκτές ανεμιστήρων
P_M Ιούλιος 9, 2005 Author #3 Ιούλιος 9, 2005 δεν διαφωνώ αλλά έχω ήδη διαχείρηση ανεμιστήρων και απλά ψάχνω μονο σένσορες και θέλω πάνω από 4.αν κανείς άλλος ξέρει μαγαζί ελλάδα ή εξω ας πει
schumifer Ιούλιος 9, 2005 #4 Ιούλιος 9, 2005 Εξαρτάται κάπως από το σκοπό που τον θες. Έχω δει ανάλογες κατασκευές σε ηλεκτρονικάδικα στο κέντρο της Αθήνας αλλά ο θερμίστορας είναι πιο χοντρός.
Atari[Xp+] Ιούλιος 9, 2005 #5 Ιούλιος 9, 2005 4 ευρώ ~ πράκτικερ [δεν ξέρω αν έχει ακόμη τα φέρναν κατα καιρους] Θερμόμετρο αυτοκινήτου πολύ κομψο μετράει μέχρι -50 και έχει έναν εσωτερικό [για το tower ας πούμε ] και έναν εξωτερικό θερμίστορα για το cpu ας ξαναπούμε . Αν είσαστε καλά παιδιά θα ανεβάσω φωτο αυριο που δεν θα βαριέμαι .
schumifer Ιούλιος 9, 2005 #6 Ιούλιος 9, 2005 Ναι βρε αλλά δεν είναι λίγο χοντρούλικος για cpu ας πούμε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.