P_M Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Budget Temperature Probethermosensors τα έχει πάρει κανείς τα ξέρει κανείς?θα κάνουν την δουλειά που θέλω?το μαγαζί αυτό το ξέρει κάποιος είναι έμπιστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Πολύ ακριβά ακόμη και χωρίς μεταφορικά. Gatewatch από πλαίσιο με 30 ευρόπουλα και έχεις 3 τέτοια και άλλους τόσους ελεγκτές ανεμιστήρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Ιούλιος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 δεν διαφωνώ αλλά έχω ήδη διαχείρηση ανεμιστήρων και απλά ψάχνω μονο σένσορες και θέλω πάνω από 4.αν κανείς άλλος ξέρει μαγαζί ελλάδα ή εξω ας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Εξαρτάται κάπως από το σκοπό που τον θες. Έχω δει ανάλογες κατασκευές σε ηλεκτρονικάδικα στο κέντρο της Αθήνας αλλά ο θερμίστορας είναι πιο χοντρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιούλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 4 ευρώ ~ πράκτικερ [δεν ξέρω αν έχει ακόμη τα φέρναν κατα καιρους] Θερμόμετρο αυτοκινήτου πολύ κομψο μετράει μέχρι -50 και έχει έναν εσωτερικό [για το tower ας πούμε ] και έναν εξωτερικό θερμίστορα για το cpu ας ξαναπούμε . Αν είσαστε καλά παιδιά θα ανεβάσω φωτο αυριο που δεν θα βαριέμαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Ναι βρε αλλά δεν είναι λίγο χοντρούλικος για cpu ας πούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.