beisnikos_spi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Καλησπέρα, έχω το μηχάνημα της υπογραφής μου και αντιμετωπίζω το εξής προβληματάκι: Μόλις ζορίσω το μηχάνημά μου αρκετά (μετά από πολλές ώρες για παράδειγμα Lineage) το Power Led του κουτιού σβήνει.. Δεν είναι πρόβλημα του κουτιού αφού και στο παλιό μου γινόταν! Έχω παρατηρήσει πως όταν γίνει αυτό, μετά από κάποια ώρα το μηχάνημα crashάρει..... Δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας για το πού μπορεί να οφείλεται κάτι τέτοιο, επειδή κακά τα ψέματα, είναι κάπως παράξενο φαινόμενο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Μάλλον για μητρική αφού από εκεί παίρνει ρεύμα το LED ειδικά αφου΄λες ότι είναι ο προάγγελος του κρασαρίσματος,,,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούλιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Και εγώ αυτό νομίζω, αλλά του κερατά, MSI είναι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Έχω παρατηρήσει πως όταν γίνει αυτό, μετά από κάποια ώρα το μηχάνημα crashάρει..... Δεν με πειράζει ιδιαίτεραΔε σε πειραζει που crashaρει και κολας στο λαμπακι ?Μηπως λεει κανενα manual κατι γι αυτο το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.