Jump to content

17'' αλλα τι;

PainkiLer

Recommended Posts

Ειδα αρκετα threads αλλα δεν εβγαλα ασφαλες συμπερασμα.Και γι'αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.

Θελω να παρω 17'' βασικα για παιχνιδια και να καθομαι να παιζω με τις ωρες (οπως κανω τωρα) χωρις να μου "βγαινουν" τα ματια.Αλλα θελω να βλεπω και ταινιες,που και που,και οταν δουλεω εφαρμογες να ειναι ξεκουραστη.

Το ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.

Υ.Γ.Τωρα εχω δυο οθονες 11 χρονών(δεν θελω να μου 100στησουν) και **** τα τρεμουλα,σαν σεισμικη δωνηση πανε.

Η επιλογή σε αυτά που έθεσες είναι μονόδρομος για tft, τώρα η επιλογή της εξαρτάται από τα ποσα λεφτά θέλεις να διάθεσεις για να βρείς αυτή που σου ταιριάζει.

TFT? Μιλάει για παιχνίδια και ταινίες.

Μια CRT με καλά refresh rates, μιας κάποιας ποιότητας μάλλον είναι καλύτερη.

Για να βρει όλα τα παραπάνω σε TFT, πέρα του ότι δεν θα αποφύγει συμβιβασμούς, χρειάζεται να δώσει καμιά 500 ευρώ.

Δεν λες πόσα λεφτά θες να δώσεις. Πιστεύω καλή λύση αυτήν την περίοδο είναι η Fujitsu Siemens C19-4. Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου, πάρε 19άρα.

http://www.prad.de/en/guide/screen1901.html

http://www.behardware.com/articles/572-3/19-lcd-monitor-survey-4-8-ms-tn-ips-va.html

συμφωνω η λύση ειναι μια καλή CRT, με τις 19αρες να μην ειναι τόσο ακριβές και κατά γενικό κανόνα στις καλές μάρκες να έχουν πολύ καλύτερα ηλεκτρονικά από τις 17αρες, αξίζουν αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου.

Για μέγιστες αναλύσεις και refresh σε 19'' CRT θα πρέπει να κοιτάξεις για οθόνες με πάνω από 100 KHz οριζόντια συχνότητα.

Π.χ. LG F900P, SAMSUNG SM959NF.

Οι τιμές τους είναι στα επίπεδα πολύ φτηνών TFT, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν καμιά σχέση.

@pokemon640. H Philips είναι 19'' CRT?

μα καλα περίμενες να απαντήσει σχετικά με το θέμα ο pokemon? αφού πάντα εκτος τόπου και χρόνου ειναι...

θα συμφωνησω με την SAMSUNG SM959NF.

Τι έγινε ρε φιλαράκι μαγκέψαμε :080: ?

Σε βάρεσε πολύ ο ήλιος φαίνεται :082: LOL!

17άρα είναι η PHILIPS :063: .

παιδακι, δεν ειμαι φιλαρακι σου.

και μαγκας ειμαι εδω και χρόνια.

τι 17αρα τσαμπουνας κανε ενα google να δεις η 200Ρ ειναι TFT και μάλιστα 20αρα...

παιδακι, δεν ειμαι φιλαρακι σου.

και μαγκας ειμαι εδω και χρόνια.

τι 17αρα τσαμπουνας κανε ενα google να δεις η 200Ρ ειναι TFT και μάλιστα 20αρα...

Sorry man! Ένα χοντρό λάθος έκανα :087: !

αυτήν ήθελα να πω :022: !

την 107P δλδ!

Τουλάχιστον πες ότι κάνω λάθος από την αρχή να το διόρθωνα!

@sa1901 Εσύ δεν κάνεις ποτέ λάθη???

Όλοι κάνουμε λάθη και αν το post του panoc ήταν ολίγον άκομψο, και εσύ θα σου πρότεινα να διπλοτσεκάρεις κάτι πριν το ποστάρεις μιας και έχεις κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και πολλές άσχετες δημοσιεύσεις.

Εγω επιμενω σε τφτ, σιγουρα θελει να διαθεσεις για 17'' καπου στα 550ε, αλλα θα εχεις πολυ καλυτερη απεικονιση γραφικων μεσα απο τους υγρους κρυσταλλους της οθονης σου και εκτος αυτου, δε θα εχεις μια τεραστια λαμπα καμποσων watt να την κοιτας στα ματια!! Σιγουρα η τφτ ειναι πολυ καλυτερη λυση για πολληωρη εργασια και αναλογα με τα λεφτα που θα διαθεσεις πολυ καλη για την απεικονιση των γραφικων σου(αναλογα παντα με τη vga σου..).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.