Jump to content

Ερωτήσεις για AMD64 σύστημα

backgroundman

Recommended Posts

Καλησπέρα, ένας φίλος σκέφτεται να αγοράσει υπολογιστή και του πρότεινα να πάει σε AMD64 πλατφόρμα. Σκετόμαστε τα εξείς :

1. AMD64 3000+ venice core

2. MSI 6600 GT 128 PCI E

Έχουμε κολήσει λίγο στο θέμα M/B και είμαστε μεταξύ

MSI K8N NEO4 PLATINUM,

DFI LanParty UT nF4 Ultra-D και

Asus A8N-E.

Εγώ νομίζω οτι η DFI είναι καλύτερη αλλα θέλω τη γνώμη σας.

Επιπλέον να ρωτήσω τι μνήμες "καλές" μπορούμε να πάρουμε με 120-150 ευρώ (2x512MB).

Στο μηχάνημα θα κάνουμε OC αλλα όχι τρελλά πράγματα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, ένας φίλος σκέφτεται να αγοράσει υπολογιστή και του πρότεινα να πάει σε AMD64 πλατφόρμα. Σκετόμαστε τα εξείς :

1. AMD64 3000+ venice core

2. MSI 6600 GT 128 PCI E

Έχουμε κολήσει λίγο στο θέμα M/B και είμαστε μεταξύ

MSI K8N NEO4 PLATINUM,

DFI LanParty UT nF4 Ultra-D και

Asus A8N-E.

Εγώ νομίζω οτι η DFI είναι καλύτερη αλλα θέλω τη γνώμη σας.

Εαν δεν ειναι πρωταρχικος σκοπος το o/c καλυτερα να αποφυγει την DFI, γιατι ειναι λιγο περιεργη. (εμενα παντως δεν μου εχει παθει τπτ μεχρι στιγμης.) Σε αυτη την περιπτωση προτεινω MSI.

Επιπλέον να ρωτήσω τι μνήμες "καλές" μπορούμε να πάρουμε με 120-150 ευρώ (2x512MB).

Στο μηχάνημα θα κάνουμε OC αλλα όχι τρελλά πράγματα.

Ευχαριστώ

Ενα σετακι Twinmos 2x512 θα σε υπερκαλυψουν, και αν εισαι τυχερος μπορει να ειναι UTT/BH-5

Εαν δεν ειναι πρωταρχικος σκοπος το o/c καλυτερα να αποφυγει την DFI, γιατι ειναι λιγο περιεργη. (εμενα παντως δεν μου εχει παθει τπτ μεχρι στιγμης.) Σε αυτη την περιπτωση προτεινω MSI.

Τι εννοείς περίεργη, έχει προβλήματα ??

Η MSI συμπεριφέρεται καλά στο OC ??

Τι εννοείς περίεργη, έχει προβλήματα ??

Η MSI συμπεριφέρεται καλά στο OC ??

Nαι η msi συμπεριφερεται μια χαρα στο oc! Καλυτερα να παρει αυτη αν ειναι ενας απλος χρηστης γιατι θα τον παιδεψει η dfi...

• 3 weeks later...
Οποια απο τις 2 πρωτες και να παρεις θα εισαι ΟΚ. Μακρια απο άσους....

γιατί όχι assus? για μένα πρακτικά είναι η "καλιτερερς" μητρικές... έχω άσους σε έναν άθλον 1400 που τον είχα υπερχρονισμένο στα 1700 περίπου, για κάνα χρόνο και η μητρική ήταν μια χαρά... όσο για τον 64ari μου, είχα μια ABIT η οποια τρελάθηκε όταν τις έβαλα δεύτερη μνήμη... πήρα μια assus k8N-E

Delux και έγινα άνθρωπος... χωρια που έχει και επιλογή για αυτόματο υπερχρονισμό... μέχρι 10 νομίζω τον "μαστεροεβι" μονη τις... ;)

Chris

Να ρωτήω και κάτι ακόμα, αξίζει να πάρουμε TwinMos speedpremium 3500 ή απλές TwinMos 3200 ?? Η διαφορά είναι 50 ευρώ περίπου.

Aξιζει να παρεις τις speedpremium 3500.

Θα ειναι UTT και θα μπορεις να υπερχρονισεις .

Οι απλες TwinMos δεν εχουν σχεση με τις speedpremium στο O/Cing

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.