Alkis27 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Aerocool Gatewatch (70 Ευρώ στο Hacshop) για να το βάλω στο κουτί μου (Thermaltake Tsunami). Θέλω κάποιος που το έχει πάρει ή το ξέρει καλά να μου πει με απλά λόγια πώς συνδέεται με τους ανεμιστήρες..Στην δικιά μου περίπτωση του κουτιού (Thermaltake Tsunami) θα μπορώ να το συνδέσω σωστά ? Μήπως χρειάζονται μετατροπείς ρεύματος από 3 pin σε 4 pin κτλ ? Επίσης κάποιος που το έχει δοκιμάσει με το Tsunami ας μου πει και αν κλείνει η πόρτα του Tsunami σωστά γιατί το δεξί κουμπί προεξέχει ελαφρώς... Περιμένω βοήθεια :-)
Mut3 Ιανουάριος 14, 2005 #2 Ιανουάριος 14, 2005 Θα το βρεις και πιο φτηνα απο αλλου. Δεν λεει 70 ευρω ...To θεμα δεν ειναι τι κουτι εχεις αλλα τι ανεμιστηρες για να δεις αν θα συνεδονται απευδειας.Και αν δεν κλεινει η πορτα καλα, απλα το μονταρεις να παει λιγο πιο μεσα και να κλεινει.
Stratos Ιανουάριος 14, 2005 #3 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Alkis27 [Σήμερα, στις 02:11] Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το Aerocool Gatewatch (70 Ευρώ στο Hacshop) για να το βάλω στο κουτί μου (Thermaltake Tsunami). Θέλω κάποιος που το έχει πάρει ή το ξέρει καλά να μου πει με απλά λόγια πώς συνδέεται με τους ανεμιστήρες..Στην δικιά μου περίπτωση του κουτιού (Thermaltake Tsunami) θα μπορώ να το συνδέσω σωστά ? Μήπως χρειάζονται μετατροπείς ρεύματος από 3 pin σε 4 pin κτλ ? Επίσης κάποιος που το έχει δοκιμάσει με το Tsunami ας μου πει και αν κλείνει η πόρτα του Tsunami σωστά γιατί το δεξί κουμπί προεξέχει ελαφρώς... Περιμένω βοήθεια :-) Κατ' αρχην, εχει 65.Αυτη η συσκευη, εχει 3πινους κοννεκτορες για φαν,ενω το τσουναμι, εχει 4πινους.Αυτο σημαινει πως χρειαζεσαι μετατροπεις. Για το πορτακι, δεν το εχω δοκιμασει...
Stratos Ιανουάριος 14, 2005 #4 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Mut3 [Σήμερα, στις 12:58] Θα το βρεις και πιο φτηνα απο αλλου. Δεν λεει 70 ευρω ... Εχεις κατι υπ'οψη σου??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.