s_patrik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια Ati radeon 9800se 128mb και θα ήθελα να κάνω update στην κάρτα έτσι ώστε να γίνει xt ή έστω pro οι οποιες έχουν μεγάλη διαφορα από την σε. το Bios που μπορώ να το βρω? Χρειάζεται καλύτερο σύστημα ψυχής? Αν ΝΑΙ ποιο προτείνεται? Μετά το update χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση? Είναι η πρώτη φορα που "επιχειρω" να κάνω κάτι τέτοιο και οποιαδήποτε διεκρινίσει θα μου ήταν πολύτιμη.Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 για αρχη ξαναγραψε το post στα ελληνικα.μετα δε χριαζεσαι bios μονο softmodded driver που θα βρεις εδω http://www.techpowerup.com/softmod/βέβαια πρέπει να ξέρεις οτι δεν είναι απόλυτο οτι θα πετύχει, αλλα και αν πετύχει ίσος κάποιο pipeline να ειναι χαλασμενο και να βλεπεις artifacts με πιο σινιθισμενο στα παιχνιδια η οθονη να μοιαζει με σκακιέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Ευχαισρω για την αμεση βοηθεια. Θα ηθελα να σε ρωτήσω εαν δεν πετυχει το Update εχο δυνατοτητα να επαναφερω την καρτα στην αρχικη τηες μορφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 το softmod ειναι αλαγμένοι drivers δεν αλλάζουν τίποτα πάνω στην κάρτα.Αν δε πετύχει ξαναβάζεις τους κανονικούς και είσαι οκ.Για να δείς αν έπιασε το softmod κατέβασε το ATI Tool http://www.techpowerup.com/atitool/ που επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να κανεις oc αλλά και άλλες ρυθμίσεις. Επίσης βάλτο πριν τους softmodded drivers, θα σου δείξει οτι εχεις 4 pipelines και θα σου πει οτι ίσως ειναι δυνατον να ενεργοποιήσεις τα υπόλοιπα 4.Θα βάλεις τους softmodded και εκει που σου ελεγε 4 Pipelines αν πετύχει θα σου λέει 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Σε περιπτωση που πετυχει θα χρειαστώ και καλύτερο συστημα ψύξης? Αν ΝΑΙ εχεις να μου προτείνεις κάποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 αν δεν κανεις πολυ OC δε χρειαζεσε κατι καλύτερο.Εγω είχα την δικια μου κλοκαρισμένη (δε θυμαμαι πόσο αλλα ήταν αρκετα) και με πετυχημένο softmod και ηταν μια χαρα με τη default ψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Τα κουμπιά Max Core και Max Mem ειναι αξιόπιστα? Η καρτα μπωρει να παρει παραπάνω oc απ αυτο που τηα σου δώσει το προγραμμα?Συγνώμη αν σε εχω ζαλήσει αλλα ειμαι εντελώς ασχετος και περπατάω στα τυφλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 ειναι αξιοπιστα αν δε βαριέσε να περιμένεις. Το προγραμμα ανεβαζει συχνοτητες μεχρι να βγαλει artifacts, λογικα με την παρούσα ψύξη δε θα μπορουσες να κανεις κατι καλύτερο.το softmod πέτυχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 8, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 το εγκατέστητα μου αοιξε τα pipeline και εχω 8 χωρις προβληματα στα γραφικα. Το τεσταρα με το colin 05. Τωρα εβαλα τους drivew της Omega και στο 3d mark 05 μου ανεβασε το αποτελεσμα 5 βαθμους. Μου εβγαλε 1876 βαθμοθς στο 05. Λιγο δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 τι εγκατεστησες ακριβώς?τους modded catalyst από το λινκ που σιυ έδωσα?5 βαθμοι δεν ειανι τιποτα.Σε πρώτη φάση να δοκιμάσεις να δεις διαφορες με το 3dmark01 θα φανούν πολύ καλύτερα.Οι Omega ειναι softmodded?βάλες του drivers που σου ειπα, για να μπορέσουμε να ξεκινησουμε από κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 8, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Οι omega ειναι softmodded. Επείσης με τους softmodded drivers στο Atitool οταν του επιλέγω το max core ή max mem το προγραμμα υποσυχρονιζει την κάρτα. Απότι κατάλαβα βγάζει errors γι΄αυτο την κατεβάζει. Στα παιχνίδια όμως δουλεύει μια χαρα.Λοιπόν έχω βάλει τους drivers που μου είπες. Απο εκει και πέρα...Α... απ' οτι ειδα στο chip γραφει 360 (αν αυτο μπωρει να βοηθησει σε κατι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 ωραια, τρεξε ενα 3dmark01 να δεις τι διαφορα και αν υπάρχει διαφορα σε σχεση με τους κανονικους drivers. στη συνέχια και μέσω ati tool ανεβασε σιγα σιγα συχνοτητες π΄ρωτα στο πυρηνα, τρεξε 3μαρκ αν το βγαλει χωρις λάθη ανεβασε και αλλό κλπ, μετα κανε το ίδιο και για τις μνημες, τέλος φτιαξε ενα νέο Profile και απόθήκευσε τις ρυθμίσεις σου.επίσης πήγαινε στα settings και στη κατηγορία startup βλαε να ξεκιναει το ati tool μαζι με τα win και βάλε και όταν ξεκινάει το ati tool να φορτόνει και το profile που εχεις φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_patrik Ιούλιος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.