Jump to content

Πλαστικά ποδαράκια στο Chieftec full tower!

volanis1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω κουτί από Πλαίσιο. Στο γραφείο μου όμως υπάρχει πρόβλημα χώρου και το κουτί χωράει εντελώς οριακά (μιλάμε για 1-2 cm). Θέλω να ρωτήσω αν εκείνα τα πλαστικά ποδαράκια που έχει το κουτί στη βάση του βγαίνουν. Γιατί τα 52,2 cm ύψος που αναφέρονται στο site πρέπει να είναι χωρίς αυτά, ενώ ο δικός μου χώρος παίρνει έως 53 cm.

Καλά, υπάρχει και η λύση να τα σπάσω :098: αλλά να ξέρω αν τελικά θα προχωρίσω σε βανδαλισμούς!!! Επίσης αν κάποιος έχει τέτοιο κουτί και μετρούσε το ακριβές ύψος του ΜΑΖΙ με τα ποδάρια θα με υποχρέωνε!

μιλας για το FULL ATX DX-01 Black blue kai silver τα εχς δοκιμασει ολα τοτε τα ποδαρακια βγαινουν πανευκολα με μια βιδα δεν χρειαζεται καν να τα σπασεις...

το κουτι ειναι 52,5 χωρις τα ποδαρακια

ναι βγένουν και εγώ τα έχω βγάλει γιατί δεν χωρούσε εκεί που ήθελα να το χώσω.

απλά είναι λίγο ποιο ασταθές από ότι με τα ποδαράκια

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Άντε γιατί τα είχα πάρει με το λαλάκα τον επιπλοποιό μου!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.