amartolos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 hello guys,προσφατα προμηθευτικα ενα ολοκληρομενο κιτ υδροψυξης (bigwater),τις επομενες μερες θα το εγκαταστησω αλλα εχω μερικες αποριουλες το radiator μπορω να το τοποθετησω ξαπλωμενο στo εμπρος τμημα του case η πρεπει να εχει τετοια θεση ωστε να αεριζεται οσο το δυνατον καλυτερα το πισω μερος την κυψελης?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Δε γινετε δουλεια ετσι πως λες...Πρεπει ο αερας να μπαινει απο τη μια,να περναει μεσα απο της κυψελες κ να βγαινει απο την αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 omorfo φαινετε το ψυγειο..με τι σωληνες ηρθε το πακετο?????και ποσο πηγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Bigwater/http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2004/2nd/Thermtake_BigWa_Mod1_Sept.shtml130 ευρω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ωραια εχω συνδεσει το κιτ(εκτος υπολογιστη) και δουλευει μια χαρα,αλλα παλι μου γεννηθηκαν 2 αποριες1)το υγρο στο tank ειναι ελανιστα πανω απο την ενδειξη LOW.. τι να κανω??να συμπληρωσω υγρο 2) αν ναι συμπληρωνω ανοιγοντας την ταπα της αντλιας που βρισκεται στο επανω μερος της ,η ακολουθω την διαδικασια που εκανα κατα το αρχικο γεμισμα?? χιχιχ ειμαι πολυ ασχετος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Να συμπληρώσεις, βγάλε την αντλία από το ρεύμα, άνοιξε την τάπα, συμπλήρωσε υγρό, κλείσε τάπα βάλε στο ρεύμα αέρα...Το Aquarius κάθε 3 βδομάδες θέλει συμπλήρωμα, δεν είναι πρόβλημα, απλά να συμπληρώνεις όσο χρειάζεται από την τάπα του, χωρίς να λειτουργεί η αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 thank u, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εαν το βαλεις ξαπλωμενο βαλτου ποδαρακια ωστε να εχει διοδους ο αερας (in-out) γενικοτερα σιγουρεψου οτι υπαρχει ικανοποιητικο air flow που θα κραταει το ψυγειο σου δροσερο!ακομα κ ορθιο να το βαλει με τη μια πλευρα να ακουμπαει σε καποιο τειχομα του case δε θα κανεις δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 γαμ@το πολύ ωραίο αυτο το ψυγείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 12:59] γαμ@το πολύ ωραίο αυτο το ψυγείο.. Ωραίο αλλά σωληνωτό... (Προτιμώ τα κυψελωτά) Αν σου αρέσει τόσο πολύ μπορείς να πάρεις ψυγείο καλοριφέρ απο BMW E36 από μαγαζί ανταλλακτικών με 40. Σχεδόν ίδια είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εγω εχω το silverprop120 αυτο τι ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice γαμ@το πολύ ωραίο αυτο το ψυγείο.. Oλα σχεδον τα αυτοκινητα μετα το '90 χρησιμοποιουν σωληνωτα τετοιου τυπου για τη χρηση του καλοριφερ,αν ψαξεις στα μεταχειρισμενα θα τα βρεις με 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 21, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 ωραια τοποθετησαμε και το νερακι,μου λειπει μονο ενα σετακι απο πρασινα uv sleeves... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Ιανουάριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αμαρτολέ με ποια ψύκτρα ήσουν πριν και ποσους ανεμιστήρες στο κουτι σου? Τι διαφορές είδες στις θερμοκρασίες μετα την αλλαγή?Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά το BigWater Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 22, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 πριν stock ψυκτρα intel με τους ενεμιστηρες του case ανοικτους 7v-12vidle 45-46 βαθμους σε cpu(fan speed 2700-2800) και 32 σε mobo full load 65-67 '' (fan speed 3600) ...............35 '' μς τους ανεμιστηρες κλειστους τελειως πανω κατω τα ιδιαidle 46-47 σε cpu (2700 fan speed) και 40 mobofull load 67 σε cpu (3600 fan speed) και 48 σε mobo η αποδοση του bigwater επηρεαζεται κατα πολυ απο to aifrlow στο κουτιοι ανεμιστηρες ολοι offidle 50 σε cpu και 40 σε mobofull load -----(η θερμοκρασια του επεξεργαστη συνεχως αυξανονταν ανοιξα τους ανεμιστηρες οταν η θερμοκρασια ειχε φτασει στους 64..) 48 σε μoboμε τους ανεμιστηρες ανοικτους(εναν η περισσοτερους) 7-12vidle 41 σε cpu 32 mobofull load 52 cpu 35 moboσε ολα τα παραπανω ο 12αρης του radiator δουλευε στα 7v που ειναι εντελως αθορυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Βάλτε έξω το ψυγείο και τότε θα δείτε καλες θερμοκρασιες..Καλη θεση είναι από πάνω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Ιανουάριος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Στο πίσω και έξω μερος του PC, την θέση δηλαδη των πίσω ανεμιστήρων του κουτιού, ειναι καλύτερη θέση? Διότι οι θερμοκρασίες του αμαρτολου μου φαινονται υψηλές για νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Εγω ειδα μια εγκατασταση w/c σε antec p160 και μου αρεσε πολυ.Το ψυγειο (assetek) ηταν τοποθετημενο ακριβως στην θεση του 12" για την εξοδο του αερα, εβαλε και τον 12αρη πριν το ψυγειο και ηταν μια χαρα και πολυ ομορφο, το μονο που δεν ξερω ειναι πως τα στηριξε! υποθετω οτι βιδωσε το ψυγειο στο κουτι, αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι!τσεκαρετε το εδω: http://www.net-forums.net/forums/index.php?showtopic=17306 προς το τελος της σελιδας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 23, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 θερμοκρασια full load με τον fan του radiator στα 12v και τους ανεμιστηρες του κουτιου στα 7v Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 23, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Αμαρτολε αμαρτυσες! ..εισαι ψηλα στις θερμοκρασιες .... οπως ειπε και ο Gl0bAlZer0 βγαλε το ψυγειο εξω και θα δεις αποτελεσματα...βεβαια το κουτακι σου ειναι κουκλι οπως ειναι τωρα αλλα....Οver clock εχεις κανει????? Η εισαι stock speed????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.