Jump to content

Final Fantasy 11

Χάρης

Recommended Posts

Έβλεπα το θέμα για το World of Warcraft που ανάγεται γενικά στο on-line gaming και είπα να ρωτήσω τί λέει αυτό το online final?

Προσωπικά ενώ για το World οf Warcraft έχω δει 3 το λιγότερο trailer χωρίς να έχει βγεί στην Ελλάδα ενώ για FFXI κανένα παρόλο που έχει βγεί εδώ και καιρό.

Τι να πώ, εγώ ένας ταπείνος 56αρης είμαι που σερφάρω και έπαιζα MOHAA και Counter με 180 - 250 ping!Αλλά επειδή είμαι fan των final (7 και 8 στο pc και το 3 σε Snes emulator) έτσι ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε αν λέει??

καλο λενε ειναι τρειλερ δεν νομιζο να υπαρχη αλλα θα σου μιλησο ειλικρινα δεν προκειτε να φτασει το wow θα δεις ολοι θα φυγουν απο ολα τα αλλα Online για να ερθουν στο wow

Εχω παιξει το Beta το Αμερικανικο για το WoW και ειναι Φοβερο!!

Βεβαια στο Final της Ευρωπης θα πληρωνεις και συδρομη (13 τον μηνα) που δεν ειναι και λιγα.

Με το που αγοραζεις το παιχνιδι εχει 1 μηνα free.

Μια αλλη λυση ειναι να <<κατεβασει>> ή να προμηθευτεις απο καπου το Lineage2 που εχει το www.noobwars.gr στον server του και να παιξεις εκει online χωρις να πληρωσεις μια .(Ουτε για το Game ουτε για τον Server)

Αρχική απάντηση από Dennis [Σήμερα, στις 15:58]

Eimai energos paiktis tou FFXI apo ti stigmi pou eirthe sthn Europh, to paixnid exei diaforetiki filosofia apo to WoW, kai an eisai freak tou FF prepei na to paixeis oposdipote.

Ειναι 14Euro to mhna, an xaseis tha prepei h na ton kaneis summon me Phoinix potions kai kostizei 3 Euro, h an ftiaxeis kainourgio paixth 3 Euro palh.

To wow einai poio akribo pantos.

@Dennis: Δεν παιρνάς λίγο από το thread η "η ιστορία του μικρού Γιαννάκη"; Η για να μην σε κουράζω να σου θυμίσω τον βασικότερο κανόνα του forum: Γράφουμε ΜΟΝΟ με Ελληνικά. Τα greeklish διόκονται :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@Dennis: Δεν παιρνάς λίγο από το thread η "η ιστορία του μικρού Γιαννάκη"; Η για να μην σε κουράζω να σου θυμίσω τον βασικότερο κανόνα του forum: Γράφουμε ΜΟΝΟ με Ελληνικά. Τα greeklish διόκονται :p

Συγνώμη για τα greeklish Μακι, τελεύτεα φορα ηταν που εγραψα έτσι.

Sorry και αν δεν βαζω τονους, ειμαι regular στo gamespy forums και εχω συνηθιση να γραφω αγγλικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.