Hemispasm1442169066 Ιούλιος 7, 2005 #21 Ιούλιος 7, 2005 ΑΚΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑ??? Γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!! Σορρυ εχεις δικιο *shy* ΥΓ: με γειά το καινουριο sub-forum!!! ΤΩΡΑ το πήρα πρέφα...Thanx, ελπιζω να σε βλεπουμε πιο συχνα
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 7, 2005 #22 Ιούλιος 7, 2005 Σε λίγο θα ποστάρω και εγώ εικόνες. Όχι ότι έχω καλύτερες.Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το μέγιστο pi failure για να είναι σχετικά "καλή" η ποιότητα του DVD? Νομίζω 4 είναι άριστο μετά 8 είναι πολύ καλό κ από εκεί κ πάνω αρχίζουν τα μέτρια...απ'όσα έχω καταλάβει μέχρι στιγμής στα άρθρα κ fora, αλλά μπορεί να μην είμαι σωστός οπότε ζητάω να πει κάποιο κάποιος ποιο είναι το μεγιστο επιθυμητό PIFΜπορεις να διαβασεις αυτο και θα σου λυθουν οποιες αποριεςGUIDE: Media Quality Scans with KProbe and Nero CD Speed
sotiris1442169079 Ιούλιος 7, 2005 #23 Ιούλιος 7, 2005 να κάνω μια ερώτηση? πόσο επηρεάζεται το scan από το drive που γίνεται? π.χ. μπορεί να είναι συγκρίσιμα τα αποτελέσματα που δίνουν στο kprobe 2 διαφορετικά drive? (π.χ. liteon 811s vs 1693s). παρεπιπτόντως το 1693s μου φαίνεται ότι γράφει πολύ καλά
kagelar34 Ιούλιος 8, 2005 #24 Ιούλιος 8, 2005 Εγώ προσωπικά έχω σχεδόν όλα τα quality scans πάνω από 90% Quality Score ακόμη κ 97% αλλά μερικά pif μεγέθους 8 κ σύνολο 300+ οπότε δεν είναι τόσο ακατόρθωτο να πας πάνω από 90. Τι παίζει?
Freedom Ιούλιος 8, 2005 #25 Ιούλιος 8, 2005 Λοιπον με την τελευταια ομαδικη ειχα αυτα τα αποτελεσματα σε εγγραφη 8χ Με το τελευταιο firmware L&d σε νεκ35-20 Γιατι τοσο χαλια ρε γμτ Εντάξει ρε συ, ψιλοκυριλέ είναι... PI μέγιστο 42 είναι μια χαρούλα... Στο κάτω διάγραμμα αγνόησε τα στιγμιαία spikes...σημασία έχει οτι ο μέσος όρος είναι 0.41 και απο οτι βλέπω με το μάτι (το γκαβό γυάλινο, οχι το άλλο) σπάνια ή καθόλου δεν ξεπερνάς τα 5... Εντάξει, είναι ολίγον τι μακρια στο να χαρακτηριστεί τέλεια αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα... Υποκειμενική άποψη... ΥΓ: Ασχετο...γιατί στην εικόνα που έχεις ποστάρει με ξενίζει το "Ταχύτητα: χ5" στα settings??? x5?????
Freedom Ιούλιος 8, 2005 #26 Ιούλιος 8, 2005 Α mefistofelis τσεκαρε και ένα σκανάρισμα ΤΥ +R χ8 (χωρίς logo αν θυμάμαι καλά) γραμμένο χ8 με το 3520 με το πρώτο μαμάτο firmware και συγκρινε τα με το δικό σου... Και ένα σαν τα δικά σου απο τα "χρυσά" με το logo της disk impex γραμμένα πάλι χ8 απο το 3520 με κάποιο firmware του Liggy... Για αυτό σου λέω...δεν είναι τόσο ασχημα τα πράγματα στην περίπτωση σου... (προσωπική μου άποψη πάντα)
mefistofelis Ιούλιος 8, 2005 #27 Ιούλιος 8, 2005 Ενταξει σε σχεση με σενα ειναι καλυτερα τα πραματα αλλα εγω θελω σαν του kagelar34...Y.Γ. Το 5χ ειναι γιατι δεν εχει 4χ.Μετα παει 8χ και 16χ και μαξ
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 10, 2005 #28 Ιούλιος 10, 2005 να κάνω μια ερώτηση?πόσο επηρεάζεται το scan από το drive που γίνεται? π.χ. μπορεί να είναι συγκρίσιμα τα αποτελέσματα που δίνουν στο kprobe 2 διαφορετικά drive? (π.χ. liteon 811s vs 1693s). παρεπιπτόντως το 1693s μου φαίνεται ότι γράφει πολύ καλά Απο τον οδηγο που ειναι στικυ λιγο πιο πανω Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σάρωση και οι οποίοι είναι στην ουσία αυτοί που εξετάζονται κάθε φορά είναι οι εξής: Το drive / firmware που χρησιμοποιείται στη εγγραφή του μέσου Τα media Η ταχύτητα εγγραφής Το drive / firmware που χρησιμοποιείται για την ανάγνωση Η ταχύτητα ανάγνωσης Σταθεροποιώντας κάποιες από αυτές τις παραμέτρους όπως πχ η ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης μπορούμε να εξετάσουμε πώς οι υπόλοιπες παράμετροι επηρεάζουν την ποιότητα εγγραφής. Στην ουσία η σάρωση των μέσων με προγράμματα σαν το Kprobeή το Nero CD DVD Speed μπορεί να μας δώσει ενδείξεις για το πόσο καλά λειτουργεί ένας συνδυασμός μέσου-drive -firmware έτσι ώστε να καταλήξουμε στον καλύτερο δυνατό στο σύστημά μας. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συγκρίνουμε μεταξύ τους scans που έχουν γίνει από διαφορετικά drives με διαφορετικές ρυθμίσεις. Αντιθέτως η σύγκριση scans που γίνονται με το ίδιο drive/firmware μπορεί να δώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τη ποιότητα του χρησιμοποιούμενου μέσου και drive εγγραφής αλλά πάντα συγκρινόμενα μεταξύ τους και όχι σαν απόλυτες τιμές.
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 10, 2005 #29 Ιούλιος 10, 2005 Εγώ προσωπικά έχω σχεδόν όλα τα quality scans πάνω από 90% Quality Score ακόμη κ 97% αλλά μερικά pif μεγέθους 8 κ σύνολο 300+ οπότε δεν είναι τόσο ακατόρθωτο να πας πάνω από 90. Τι παίζει?Δυστυχως δε γνωριζω με ποιο τροπο δουλευει ο αλγοριθμος που εχει ενσωματωσει ο deppe στο προγραμμα του και ομλογω οτι μερικες φορες δε κατανοω ουτε εγω πως βγαινουν τα ποσοστα αφου κατα τη γνωμη μου δε συμφωνουν παντα με αυτα που βλεπω. Ισως να μου διαφευγει κατι, ειναι μαλλον το πιο πιθανο. Το να κρινεις παντα απο τα νουμερα που βλεπεις ειναι φυσικα ομως ασφαλες.
Hemispasm1442169066 Ιούλιος 10, 2005 #30 Ιούλιος 10, 2005 Στο κάτω διάγραμμα αγνόησε τα στιγμιαία spikes...σημασία έχει οτι ο μέσος όρος είναι 0.41 και απο οτι βλέπω με το μάτι (το γκαβό γυάλινο, οχι το άλλο) σπάνια ή καθόλου δεν ξεπερνάς τα 5... Εντάξει, είναι ολίγον τι μακρια στο να χαρακτηριστεί τέλεια αλλά δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα... Υποκειμενική άποψη... Well said
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 2, 2005 #31 Σεπτέμβριος 2, 2005 Νεα scans με τα συγκεκριμενα media εδω: Ποιοτητα Taiyo Yuden +R 8x (TYT02) με Disc Impex Hellas logo
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.