nick82 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 Έχω γράψει τα winxp και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν βάζω κάποιο cd στο cdrom ή στο cdrw κάνει autoplay αλλά όταν πάω να το ανοίξω με δεξί κλικ και open βγάζει σφάλμα ο explorer.exe και δεν το ανοίγει.Πριν κάνω format δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.Τι μπορει να φταίει?Ο Η/Υ εχει την albatronpx865pe pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Ιούλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 όλα τα cd?τι σφάλμα?ανεβασε καμια pic αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick82 Ιούλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Όλα τα cd εκτός από τα μουσικά.Βγάζει το μήνυμα ότι έχει σφάλμα ο explorer.exe βγάζοντας ταυτόχρονα τα περισσότερα εικονίδια της γραμμής εργαλειων εκτός.Δεν μπορώ να ανεβάσω Pic γιατί δεν είναι στον δικό μου Η/Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Μαλλον κατι δε παει καλα με τα windows.Αν δε βαριεσαι μια format κ ξαναεγκατασταση των windows θα φτιαξει το προβλημα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick82 Ιούλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Έκανα unistall και τα ide controllers και μετά με επανεκκίνηση δεν διορθώθηκε.Η λύση είναι πάλι format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick82 Ιούλιος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα γράφοντας τα windows, σε ένα σκληρό που είχα σε Primary slave γράφτηκαν μερικοί φάκελοι μέσα σε φάκελο windows άλλα ήταν αδειοι.Περίεργα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.