Jump to content

προβλημα με cdrom

nick82

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω γράψει τα winxp και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν βάζω κάποιο cd στο cdrom ή στο cdrw κάνει autoplay αλλά όταν πάω να το ανοίξω με δεξί κλικ και open βγάζει σφάλμα ο explorer.exe και δεν το ανοίγει.Πριν κάνω format δεν το είχα αυτό το πρόβλημα.Τι μπορει να φταίει?Ο Η/Υ εχει την albatronpx865pe pro.

Όλα τα cd εκτός από τα μουσικά.Βγάζει το μήνυμα ότι έχει σφάλμα ο explorer.exe βγάζοντας ταυτόχρονα τα περισσότερα εικονίδια της γραμμής εργαλειων εκτός.Δεν μπορώ να ανεβάσω Pic γιατί δεν είναι στον δικό μου Η/Υ.

Μαλλον κατι δε παει καλα με τα windows.Αν δε βαριεσαι μια format κ ξαναεγκατασταση των windows θα φτιαξει το προβλημα πιστευω

Έκανα unistall και τα ide controllers και μετά με επανεκκίνηση δεν διορθώθηκε.Η λύση είναι πάλι format?

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα γράφοντας τα windows, σε ένα σκληρό που είχα σε Primary slave γράφτηκαν μερικοί φάκελοι μέσα σε φάκελο windows άλλα ήταν αδειοι.Περίεργα πράγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.