ktm640 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 Καλημερα.Θελω να ρωτησω αν ο σκληρος πεσει απο υψος 50 ποντων παθαινει τιποτα?Επεσε πανω σε κατι καλωδια ευτυχως. Αλλα η πτωση ηταν καλη. Μπορω να κανω κατι για να δω αν δουλευει σωστα? Ο δισκος δουλευει κανονικα, αλλα φοβαμαι μηπως εχει χαλασει σε καποιο σημειο του. Υπαρχει τροπος να το ελεγξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Ιούλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αν τον έχεις βάλει πάνω και παίζει κανονικά δλδ των αναγνωρίζουν bios και windows δε νομίζω να τα παιξε. Τρέξε και τπτ διαγνωστικά προγραμματάκια όπως το ΙΒΜ Drive Fitness Test, Μαχτορ Powermax, SeaTools, WD Data LifeGuard Tools κλπ ή τα 3d party Active Smart, HD Tune, HDDlife...Ενεργοποίησε και το S.M.A.R.T από το bios και θα σε ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Ιούλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αυτα τα προγραμματακια που μπορω να τα βρω? Καποιο απο αυτα τουλαχιστον. Η ενα απο τα καλυτερα απο αυτα?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Ιούλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Ρίξε μια google-ιά.. Τα επίσημα θα τα βρείς στις σελίδες των εταιριών στο support. To HDDlife που το προτιμώ από όσα ανέφερε ο φίλος orthodox εδώ: http://www.hddlife.com/ . Eμένα πάντως δυό φορές που μου έχει πέσει δίσκος από τα χέρια (ανάθεμά τα σταθερά μου χέρια..) δεν επέζησε.. Αλλά εσύ φαίνεσαι πιό τυχερός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Ιούλιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Επεσε σε κατι καλωδια πανω, ευτυχως.!!!!!!! Αλλιως θα επεφτα απο την ακροπολη τωρα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Τυχερος ησουν . Εδω χαλανε δισκοι με του που τους βγαζεις απο το ρευμα και τους βαζεις στο διπλανο πχ μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Ιούλιος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Καλα μιλαμε εχει μεσα 180GB αρχεια. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω. ΠΟυ να παρεις backup τωρα. Θελω 300αρι δισκο ετσι για πλακα. Που κανεις backup τον δισκο για backup???? ΤΟ backup του backup ω backup!!!!!!! Μακελειό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Mαλλον κ γω ειμαι απο τους τυχερους.Εμενα μου χε πεσει απο καπου 30 ποντους αλλα ουτε καλωδια ουτε τπτ εφαγε το τσιμεντο στη μαπα!Δεν καταλαβε τπτ.Τωρα αυτος ειναι μεσα κ δουλευει κανονικοτατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Ιούλιος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Καλημερα Ορε παιδια αυτο το HDDlife πως δουλευει? Εκανα εγκατασταση ανοιξε ενα παραθυρο του msdos και εκλεισε. Τωρα πως το κανω να δουλεψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιούλιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 βασικα ποσο καιρο εχεις pc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeper1442169120 Ιούλιος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 βασικά έχω μια απορία σχετική με το post... έχω ένα 200ari SeaGate και στράβωσαν τα pin από το ΕΊΔΕ και το έστειλα για αλλαγή λόγο engkiisis (δεν ηπα βεβαια ποιο ήταν το πρόβλημα) λοιπόν, στο δίσκο που μου ήρθε το αυτοκόλλητο λέει ότι η "ινκιισι" για "ρεφαβρικατεδ" δίσκους ισχύει αν δεν εκτεθούν σε δυνάμεις "μεγαλιτερς" από 300g (ναι καλά είδατε λέει 300=ξξ100=6x50) μήπως ξέρει άμα αυτό το g σημαίνει κάτι άλλο και όχι την "επιτανχισι" τις βαρύτητας? γιατί άμα είναι το γνωστό g τότε και τένις να παίξω με το δίσκο δεν θα χαλάσει...ChrisEdit: γιατί πάντα ξεχνάω να το "αλλξω" σε ελληνικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Έχουν δίκιο. Μήν υπολογίζεις απλά το θέμα g σαν θέμα βαρύτητας. Πρέπει να το δεις σαν επιτάχυνση. Δηλαδή με την πτώση σταματάει απότομα στο 0 ή και στο -u αν κάνει αναπήδηση προς τα πίσω οπότε η επιτάχυνση είναι πολύμεγαλύτερη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Οκτώβριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Πάντως σε αυτά τα θέματα οι 2.5'' σκληροί είναι νομίζω ανθεκτικότεροι, μιας και είναι σχεδιασμένοι για φορητή χρήση. Οπότε είναι ιδανικοί για εξωτερική θήκη, αν μπορεί κάποιος να συμβιβαστεί με τη μικρή χωρητικότητα.Εμένα ας πούμε μου έχει πέσει ο Seagate από το 1 μέτρο στο πάτωμα με τη θήκη(αλουμινένια) και ευτυχώς ούτε τα δεδομένα μου έχασα και ο δίσκος άντεξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.