acv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2005 Μήπως κάποιος θα μπορούσε να προτείνει κάποια από τις δύο για αγορά ? Ή κάποια άλλη περίπου στην ίδια τιμή (530-550 ευρώ)?
pokemon6401442169101 Ιούλιος 11, 2005 #2 Ιούλιος 11, 2005 Πληροφορίες για την panasonic γράφει εδώ και για την Cannon γράφει και εδώΘα προτιμούσα την panasonic διότι έχει και καλύτερο αισθητήρα στα 1,7MP!
Greek Ιούλιος 11, 2005 #4 Ιούλιος 11, 2005 Η Canon είναι το top μοντέλο της low end κατηγορίας (800Κ pixel - 1ccd ) , H Panasonic ειναι entry μοντελο σε μεσαια κατηγορια (1,7Μ - 3ccd ).Θεωρητικά η Panasonic έχει καλύτερη εικόνα και η Canon περισσότερα καλούδια .\Γνώμη μου είναι να πάς πρός την panasonic αλλά βέββαια έχει να κάνει και με τις ανάγκες σου..Πx η Canon έχει wide screen εγγραφή και ultra night mode κλπ κλπ κλπ
acv Ιούλιος 18, 2005 Author #5 Ιούλιος 18, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, λίγο καθυστερημένα γιατί έλειπα. Φαίνεται ότι κακώς μπήκα στο δίλλημα γιατί τελικά πρέπει να επιλέξω μεταξύ canon και sony (διότι ήθελα να συμπληρώσω χρήματα για να αλλάξω κάτι που πήρα από "πλαίσιο", το οποίο έχει μόνο τις δύο αυτές μάρκες).Έτσι σκέφτομαι για την canon mv850i (η οποία εξαντλήθηκε και την περιμένουν), εκτός αν υπάρχει καποια ιδέα για άλλη με το ίδιο περίπου κόστος (έως 500 ευρώ). Με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση και ποιότητα εικόνας, η σύνδεση με firewire in-out, το analog in επίσης μου φαίνεται χρήσιμο. Όμως με πάνω από 800.000 pixels δεν θα βρώ με αυτή τη τιμή από ότι φαίνεται, κάπου διάβασα και για την canon mvx200i, αλλά εξαντλήθηκε και αντικαταστάθηκε από την mvx250ι που είναι αρκετά πιό ακριβή.Κάποια αάλλη πρόταση? Ευχαριστώ...
Iannis Ιούλιος 29, 2005 #6 Ιούλιος 29, 2005 Κριμα γιατι η Panasonic ειναι 3CCD και εχει καλύτερη εικονα
pokemon6401442169101 Αύγουστος 8, 2005 #7 Αύγουστος 8, 2005 Και εγώ θα επέλεγα την Panasonic. Έχω μία βιντεοκάμερα αγορασμένη από το 92’ και ακόμα ζει.. δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Μόνο το μικρόφωνο το είχα χαλάσει πριν 6 χρόνια αλλά το αλλάξαμε. Το DVD player μου Panasonic είναι και είναι από τα λίγα που υποστηρίζουν DVD-RAM(Χωρίς την θήκη Candy) To VHS επίσης απλώς το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν που μάσαγε κασέτες αλλά το στείλαμε για Service και δεν το ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα.. αντίθετος με το Hitachi όπου το συνέχισε 3-4 φορές όπου σήμερα το έχω ως TV-Tuner σε ένα Μόνιτορ. Γενικά πιστεύω ότι η NV-GS75 θα σου αντέξει ποιο πολύ στον χρόνο. Εγώ δεν θα εμπιστευόμουνα το Πλαίσιο για βιντεοκάμερες .. θα πήγενα σε ποιο εξειδικευμένο μαγαζί. Πάρε κάτι άλλο από το πλαίσιο … καμία ιδρόψυξη, DVD-Recorder , μνήμη RAM και γενικά ότι θεωρείς ότι σου λείπει…
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.