Jump to content

A64 X2 4400+ Overclocking.....

ThorLite

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Ο CPU με εχει μπερδεψει αρκετα στα 270x11 με 1.58V ειναι σταθερος ενω στα 297x10 τραβαει μεγαλα ζορια και θελει μεγαλουτσικο vcore γενικα δεν του αρεσουν τα μεγαλα HTT ισως οι 2 CPU ζωριζουν την μητρικη αρκετα οπως καταλαβαινω γιατι με τον newcastle δεν ειχε κανενα προβλημα οπως και οι μνημες για 300+ ΗΤΤ.......

Α τωρα εχω σχεδον δυο FX-59 πακετο..........LOL

Ο CPU με εχει μπερδεψει αρκετα στα 270x11 με 1.58V ειναι σταθερος ενω στα 297x10 τραβαει μεγαλα ζορια και θελει μεγαλουτσικο vcore γενικα δεν του αρεσουν τα μεγαλα HTT ισως οι 2 CPU ζωριζουν την μητρικη αρκετα οπως καταλαβαινω γιατι με τον newcastle δεν ειχε κανενα προβλημα οπως και οι μνημες για 300+ ΗΤΤ.......

Δηλαδη φταει ο μεμ controller του Χ2?? Η DFI μαλλον οχι αφου παει με τον newcastle ???

Ποιο ειναι το default Vcore ?

Eπισης ποσο ανεβαινει STABLΕ για 24/7 ενας χ2 4400+ απο τα 2.2 με νερο ?

2.4? 2.6?

Αν πχ παει 2.5 θα παιζει σε 312χ8, 278χ9 σε DFI (με οκ μνημες)? :077:

Ηα μαι πραγματικα και χαρουμενος,AMD κανει καλο......... :021: :021: :077: :059:

Δεν θελω σχολια για το ποσο χαλια ειμαι ή ποσο καμμενος ή ακομα ακυρος γιατι ειμαι......... :045:

μια χαρά τελείως είσαι! k το δωμάτιο είναι nice! έχει πολύ στυλ...Συγχαρητήρια για την επιλογή...I am "totaly impressed πάντως από τις επιδόσεις του..

Δηλαδη φταει ο μεμ controller του Χ2?? Η DFI μαλλον οχι αφου παει με τον newcastle ???

Ποιο ειναι το default Vcore ?

Eπισης ποσο ανεβαινει STABLΕ για 24/7 ενας χ2 4400+ απο τα 2.2 με νερο ?

2.4? 2.6?

Αν πχ παει 2.5 θα παιζει σε 312χ8, 278χ9 σε DFI (με οκ μνημες)? :077:

O mem controller δεν εχει τιποτα απλα θελει μεγαλυτερο vcore οταν χρησιμοποιω ποιο μεγαλο HTT κατι που δεν ειχα παρατηρησει στον newcastle,για την αλλη ερωτηση πιστευω οτι ενας τετοιος στοχος ειναι πιθανος.....

Το room εχει μερικα computer μεσα και χαλαρα κοιμαμαι με ολα να δουλευουν.......... :015: :015:

Γειά σου Thor... μια χαρά σε βλέπω και αυτή η Cpu πολύ αργή βρε παιδί μου Χάλια....χάλια... :D Μου φαίνεται οτι με την intel μείναμε λίγο πίσω, αλλά που θα πάει Θάρθει άσπρη μέρα και για μάς....................

Γειά σου Thor... μια χαρά σε βλέπω και αυτή η Cpu πολύ αργή βρε παιδί μου Χάλια....χάλια... :D Μου φαίνεται οτι με την intel μείναμε λίγο πίσω, αλλά που θα πάει Θάρθει άσπρη μέρα και για μάς....................

Thanks MASTER παντως σε σχεση με αλλους 4400+ που βλεπω σε διαφορα thread εξωτερικου ο CPU δεν ειναι και το κορυφαιο κομματι απλα βοηθαει αρκετα η ψυξη του..... :046:

Δέν είναι και κακός, μήπως θα έπρεπε να βελτιώσεις λίγο ακόμη την ψύξη ή δεν ακούει καθόλου απο ένα σημείο και μετά..

Το δευτερο κυριως καθως θελει για μικρα βηματα απο τα 2970 και ανω θελει πολυ vcore και τα ποιο μεγαλα vcore τα κανουν αρκετα τα Watt καθως ειναι X2 LOL αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες τα 2x2970 καλα ειναι......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.