Jump to content

A64 X2 4400+ Overclocking.....

ThorLite

Recommended Posts

Πηγα στο Πλαισιο να παρω ενα 300αρι δισκο οταν ειδα τον 4400+ δεν αντεξα ηταν μοναχος του μεσα στο ραφι κατι ραγισε μεσα μου και του κανω τυλιξε τον του πολιτη....... :100: :D

attachment.php?attachmentid=7143&stc=1

post-80-1442174142,6594_thumb.jpg

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτησω κατι για τους χ2 : Οταν τρεχω μια εφαρμογη αυτη χρησιμοποιει μονο τον εναν πυρηνα ή μοιραζεται η δουλεια στα 2?Αν ναι ειναι ευθυνη του λειτουργικου αυτο ή της εφαρμογης?

Ρε παιδια μια απλη ερωτηση εχω να κανω....

Ωραια ολα αυτα... με γειες κλπ κλπ...

ΑΛΛΑ....

Τι σοι ανθρωπος βγαινει να ψωνισει 300αρη δισκο...(200 ευρω τελικη τιμη) και κουβαλαει στο πορτοφολι του 800 ευρω????????????????????? (Αντε 600 αν δεν πηρε τελικα τον δισκο :p :P :p ) Επιφοβα πραγματα....

[Dr Freud, Ph.D.-psychoanalyst of PcTechnology : Mode ON]

Να πρσεχετε αυτες τις συμπεριφορες, αν οχι για κανενα αλλο λογο, τον εχετε και moderator, και αυριο μεθαυριο του την βαραει και τα κανει πτν ΟΛΑ!!!!!

[Dr Freud, Ph.D.-psychoanalyst of PcTechnology : Mode OFF]

To συστημα πεταει αυτο ειναι multitasking οχι τα μουφα HT........ :083:

Λοιπον Sanrda CPU,ΜΜΧ στα 2.8GHz.......

Tα 3D δεν εχουν νοημα αφου ο 3500+ στα 3.020 ισως ειναι και ποιο γρηγορος γι αυτο το θεμα και ετσι και αλλιως ειμαι gfx card limited λογω της X800XL..........

attachment.php?attachmentid=7167&stc=1attachment.php?attachmentid=7168&stc=1

post-80-1442174144,3229_thumb.jpg

post-80-1442174144,4629_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.