gb7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 Please guyz, δώστε τα φώτα σας... είχα έναν 40GB WD που κατέληξε σε ένα κουτάκι ώστε να γίνει εξωτερικός USB 2.0 (u know), όμως τις τελευταίες 2 μέρες όποτε τον ανοίγω κολλάει όλο το σύστημα. Δοκίμασα να του αλλάξω σύνδεση (σε άλλη θύρα USB εννοώ), μόλις το έκανα τον βρήκε κανονικά στη νέα θύρα και αμέσως μετά κόλλησε... Κάθε φορά, αφού κολλήσει τον κλείνω (τον σκληρό) και το σύστημα επανέρχεται κανονικά! Γιατί μου τα κάνει αυτά? Πώς θα ξαναέρθει στα ίσια του ρε παιδιά?? Thnx in advance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Με επανεκκίνηση δε φτιάγνει το ζήτημα? Όποτε μου έχει συμβεί απλά επανεκκινούσα. Σε άλλη περίπτωση ίσως ως τελευταία λύση - εκτός κι αν έχεις γρήγορο τρόπο για πλήρη επανεγκατάσταση - φορματάκι.Υποθέτω ότι έκανες ένα scandisk στον εξωτερικό μπας και έχει σφάλματα και αυτό σου φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gb7 Ιούλιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα (πχ. scan disk) γιατί μόλις τον ανοίγω κολλάει όλο το σύστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
healer Ιούλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ποια θηκη εχεις? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την CONSTAR EXTERNAL USB CASE (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802007) και εναν 40αρι WD, αλλα δεν εχω βρει το χρονο να ασχοληθω με το προβλημα.Οποιος ξερει κατι ευπροσδεκτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gb7 Ιούλιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Έχω το VI Power VP-9258T αγορασμένο από πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.