Jump to content

Worldlingo -> Μεταφραστικο προγραμμα που δουλευει!

SlotKiller

Recommended Posts

Παιδια εχω μια εργασια που θελει μεταφραση απο αγγλικα σε ελληνικα και παλαευω λιγο με το systran αλλα εχω ξενερωσει τα μαλα!

Καποιος φιλος μου ειπε οτι στην δουλεια που δουλευει, το office xp που εχουν, οταν πατας translate, σου βγαζει ενα worldlingo που δουλευει αψογα.

Με λιγο ψαξιμο, βρηκα αυτη τη σελιδα http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html

που πραγματικα δουλευει αψογα!

Το προβλημα ειναι ομως οτι υπαρχει plugin μονο για office xp (απο την microsoft Κιολας) αλλα οχι για τα 2003.

Anyway, εβαλα και το word xp, εβαλα και το plugin και η απαγοητευση? Δεν εχει ελληνικα στο plugin :TD: :TD:

Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει με το worldlingo? Πως μπορουμε να το κανουμε να τρεχει απο το word ισως? Παντως addin δεν με αφοινει να κανω το office 2003...

Υπάρχει μια σελίδα από τεε στις Σέρρες που κάνει μετάφραση .Δεν θυμάμαι τη σελίδα αλλά δεν νομίζω να είναι δύσκολο να τη βρεις.Και εγώ τα 2003 έχω οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.

To systran κανει πολυ χαλια μεταφραση αν του δωσεις μεγαλες προτασεις, σε πολλες περιπτωσεις, και τα δυο σου κανουν την ιδια μεταφραση, αλλα συνηθως το worldlingo σου δινει καλυτερη μεταφραση, δοκιμασε το!

ΕΔΙΤ:Με τρελαινει η υπογραφη σου: "Μη ρωτας το γιατι, η αγαπη αυτη εχει τωρα τελειωωωσεειιι........... η αγαπη η τοοοοοοοοσσσσηηηηηηη..........."

Το wordlingo κάνει απο τις καλύτερες συντακτικα μεταφράσεις που έχω δεί

Επίσης σε Office 2003 είναι σίγουρο ότι δουλέυει γιατί εκεί το δουλεύω και εγώ

το μόνο που απαιτεί είναι τα proofing tools 2003

αυτά

Εχω Αγγλικα office 2003 και profing tools, για γινε πιο συγκεκριμενος...

Τα proofing tools μονο τον ελληνικο θυσαυρο εχει, δεν εχει το worldlingo.

Απο το Research (δεξια), τερμα κατω εχει μια επιλογη "research options", παταω εκει και μετα "update/remove", στο επομενο παραθυρο, υπαρχει το worldlingo, το επιλεγω και πατάω update, συνδεεται με εναν server και μετα απο λιγο μου ανοιγει παραθυρο εγκαταστασης, παταω επομενο, επομενο, και μου ανοιγει ενα παραθυρο να επιλεξω Services (λεξικα δηλαδη), αλλα δεν μπορω να επιλεξω κανενα! ειναι ολα γκρι! ετσι παταω install, μου λεει "the services were updated succesfully", αλλα δεν βαζει τιποτα!

Πως το εκανες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.