jara Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 γεια χαρά παιδιά!έχω φάει το εξής πακέτο:όταν παιζω san andreas μετά από κάποια ώρα, αλλα όχι σε standard χρονικά διαστήματα εμφανίζονται στην οθόνη μου κάποιες χρωματιστές γραμμές και παγώνει το pc. υπέθεσα πως θα είναι λόγο "θερμοκρασιας" αλλα τελικά δεν είναι.επίσης δεν φταίει το san andreas για τι μου συναινεί σήμερα ενώ άκουγα μουσική στο pc μου.λέτε να φταίνε οι drivers τις κάρτας γραφικών?(τελευταίοι omega drivers για nvidia)p.σ.Έχω κάνει πρόσφατα formatΕυχάριστο πολύ!
DennisK Ιούλιος 3, 2005 #2 Ιούλιος 3, 2005 Αυτό που λές μου το κάνει εμένα μόλις η θερμοκρασία του gpu της 6600GT φτάσει γύρω στους 70 και λόγο τον artifacts που σε αυτούς τους *C γίνεται πανηγυρι απο μόνη της ρίχνει τους χρονισμούς. Κολλάει στιγμιαία το pc και μετά παίζει οκ.Δοκίμασε να χαλαρώσεις λίγο το oveclock της κάρτας.
jara Ιούλιος 3, 2005 Author #3 Ιούλιος 3, 2005 δεν έχω κάνει overclock και η ψύξη λειτουργεί.όταν λέω κολλάει, κολλάει για τα καλά μονο με hard reboot σώζεται! :071:
Greek Ιούλιος 4, 2005 #4 Ιούλιος 4, 2005 Χμ... ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Έχεις τσεκάρει να δεις τι θερμοκρασία έχει το σύστημα όταν παίζει παιχνίδι και αν έχεις δει το τι λεει ο event viewer ?Ένα απλό πράγμα που θα σου έλεγα να κάνεις το οποίο έκανα εγώ όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα ήτνα να βάλω κάποιο πρόγραμμα που στρεσάριζε το pc όπως το folding ή το fad και είδα ότι η θερμοκρασία σε full load ανέβαινε στα ύψη. Επείδη τα 2 αυτά προγράμματα είναι ευασθητα , αν κάτι δεν πάει καλά με τις μνήμες ή άλλο δεν θα σου δώσουν ποτέ αποτέλεσμα οπότε θα πρέι να αναζητήσεις κάπου εκει τις αιτίες.
jara Ιούλιος 4, 2005 Author #5 Ιούλιος 4, 2005 ναι οι θερμοκρασίες όταν παίζω σαν ανδρέας είναι max. 60c cpu και mobo.το θέμα είναι πως δεν το έκανε μονο σε full load αλλα όταν απλά άκουγα μουσική στο pc.Αυτό με κάνει k ανήσυχο.φταίνε οι drivers η η κάρτα γραφικών?
beisnikos_spi Ιούλιος 8, 2005 #6 Ιούλιος 8, 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις drivers στην κάρτα γραφικών, βάλε πιο παλιούς και στην τελική κάνε ένα format... Δεν νομίζω να μην σου παξει έτσι κανονικά!
Elpis1442169068 Ιούλιος 10, 2005 #7 Ιούλιος 10, 2005 εχεις κανει overclocking πουθενα στο πισι ? αν ναι (π.χ. cpu) πηγαινετα στα default και δες αν εχει προβλημα... και δες και τους ανεμιδτηρες της cpu και της vga μπας και εχουν χαλασει η εχουν σκονη..
Greek Ιούλιος 11, 2005 #8 Ιούλιος 11, 2005 Το ίδιο έπαθα και εγώ πρίν καμμια εβδομάδα και τελικά ήταν θέμα θερμοκρασίας , αν και ήταν κοντά στους 60 -63 το μηχ'ανημα κόλλαγε κατά καιρούς.... Αλλαξα διαρύθμιση και έφτιαξε..
vaios Ιούλιος 11, 2005 #9 Ιούλιος 11, 2005 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΧ DRIVERS, ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.