Alexisferos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 λοιπον ολα αρχισαν προχθες που ειπα να λυσο την υδροψυξη γιατι ειχε αρχισει μονη της να κανει θορυβο η αντλια... (ο θορυβος περιεργος, σαν να εχει αερα το κυκλωμα σαν να χτυπαει κατι μεσα στιν αντλια.)το λυνω βαζω κ λιγο σιλικονη γυρο απο το δαχτυληδι εκει που σφηγγει το μλπε καπακι.. (υπεθεσα θα τραβαει αερα απο εκει)τιν βουταω στο νερο αλλα συνεχιζει ο θορυβος κ τιν ξαναανοιγω.εκει που επεζα με τιν προπελα κ το μαγνητακι παρατηρω οτι το προπρλακι καθετε στραβα πανω στιν προπελα. (ισως εγινε απο δικο μου λαθος)εδω και 2 ωρες τωρα παιζω με τιν αντλια για να δω αν καταφερω τπτ.. εσεις τι λετε να εγινε?δεν καταφερα τπτ. κανει παλι αυτον τον θορυβο..μπορειτε να μου πειτε που εχει προπελακια στιν θεσ/νικη και ποσο κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Δεν φταιει το προπελακι και εγω αυτο νομιζα στην αρχη για την δικια μου την λ30 αλλα εχει φαγωθει το πλαστικο με τον μαγνητη που μπαινει μεσα στο tunnelaki που εχει η αντλια και παιζει γυρω απο τον αξονα και χτυπαει στα τοιχωματα του tunnel...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 LOL... Το ιδιο προβλημα και εγω προσπαθισα να λυσω το μεσημερι και ειναι αυτο που ειπε o διπλοπυρινος πιο πανω. Ειπα να το λυγιζω λιγο λιγο να δω ποτε θα παψει να ακουμπαει αλλα το αφησα σιγα τωρα... Καποτε θα φαγωθει και δε θα το κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Το κάνει ορισμένες φορές και σε μένα αυτό.Την βγάζω για λιγο απο την πρίζα, την ταρακουνάω λίγο και μετά όλα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 εγω παρηγγειλα ενα προπελακι να υπαρχει κ ας κανει οτι θελει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιούλιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Και μενα μου το κανει συχνα!Κουνημα θελει αλλα σε μενα εχει περασει αν την αναποδογυρισω για λιγο και την αφησω ετσι κανενα 5 λεπτο!Μετα ολα οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Ιούλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 και εμενα μια απο τα ιδια .. εχω αλλαξει και μια...εμενα επιπλεον μερικες φορες ειναι σαν να σταματα και να ξαναρχιζει μετα απο λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.