jimmi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 Καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο forum και θελω λιγη βοηθεια.Ο επεξεργαστης που εχω ειναι p4-3,06-fsb 533-s478.Σκεφτομαι να παρω αυτη την μητρικη http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=160αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι συμβατη με τον επεξεργαστη μου.Αν ξερετε καμια καλυτερη πειτε μου,θελω μονο να εχει και pci-e για να παρω και καινουργια καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Απ αυτά που λεέι ο κατασκευαστής, λογικά πρεπει να είναι.Τι μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 dfi-nb73-bc,agb4x ουτε ενδειξη για θερμοκρασια δεν εχει.Τον ειχα παρει πακετο τον υπολογιστη,και τοτε δεν υξερακαν τι ειναι μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Albatron PX915P4C Pro : 915 chipset με 478 CPU socket .Το μονο που σε βοηθαει ειναι για να παρεις καρτα γραφικων . Δεν μπορεις να βαλεις ΚΑΝΕΝΑΝ καινουριο επεξεργαστη (775 socket) . Αν δεν σε ενοχλει αυτο , τοτε ΟΚ.Με τον τωρινο σου επεξεργαστη δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα συμβατοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Βασικα αυτο θελω,καινουργια καρτα γραφικων και νομιζω οτι θα εχω και μια γενικοτερη βελτιωση επιδοσεων με την μητρικη.Και κατι αλλο,αφου κανω εγκατασταση της καρτας θα εκκινησουν τα windows xp η θα πρεπει να ξανακανω εγκατασταση ξανα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Λογικα , θα χρειαστεις ξανα εγκατασταση . Μπορεις ομως να κανεις ενα repair στην εγκατασταση σου ωστε να σε απαλλαξει απο κοπο και χρονο .Ποιοτικα βεβαια , καλυτερο το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ω μαι γκατ,δεν θα αντεξω αλλη εγκατασταση.Repair τι εννοεις ;Που θα βρω πληροφοριες γι αυτο;Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούλιος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ω μαι γκατ,δεν θα αντεξω αλλη εγκατασταση.Repair τι εννοεις ;Που θα βρω πληροφοριες γι αυτο;Ευχαριστω.Βαζεις το CD των ΧΡ και ξεκινας εγκατασταση . Στο σημειο που διαλεγεις το partition στο οποιο θελεις να γινει εγκατασταση , ψαχνει και βρισκει μια προηγουμενη εγκατασταση .Οποτε και εκει θα του πεις repair . Link to comment Share on other sites More sharing options...
healer Ιούλιος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Φιλικη συμβουλη: Επειδη απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι εισαι σχετικα νεος χρηστης οταν αλλαξεις motherboard κανε format. Θα σε γλυτωσει απο αρκετο πονοκεφαλο και εχεις ενα σωστα στημενο συστημα απο την αρχη. Οτι χρειαστεις παντως εδω ειμαστε! :023: ΥΓ: Καλως ηρθες στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ευχαριστω,θα κανω format τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Λοιπον συνεχιζω απο εκει που ειχα μεινει.Δεν μπορω με τιποτα να βρω την albatron px915p4 ουτε την asus p4gd1 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολες οι μητρικες με 865 chip και agp8x υπαρχουν παντου,αυτες που ψαχνω με τσιπακι 915 και pci-e δεν τις βρισκω με τιποτα.Μηπως ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο;Μηπως δεν προσφερει τιποτα παραπανω αυτος ο συνδιασμος ς478 και pci-e και τις αποσυρανε;Αν ξερει κανεις που μπορω να τις βρω ας μου πει.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Δες εδώ Λέει μόνο από τα καταστήματα οπότε αν ψάξεις θα την βρείς.Ελπίζω να βοηθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmi Ιούλιος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Δες εδώ Λέει μόνο από τα καταστήματα οπότε αν ψάξεις θα την βρείς.Ελπίζω να βοηθησα...Ευχαριστω,αλλα αυτη ειναι η PX915P4C pro.Ασε που εχουν γραμμενα λαθος στοιχεια για την μητρικη PX915P4C (τους πηρα χτες τηλ και τους το ειπα αλλα σιγα μην το φτιαξανε)Η px915p4 εχει ελεγκτη ide raid η PX915P4C δεν εχει, αυτο το c κανει την διαφορα.Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο, εχω ψαξει ωρες και δεν βρηκα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s2t2s1442169119 Ιούλιος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 καλησπερα σας.πριν απο λιγο καιρο αγορασα την albatron px915p4c pro και εχω πανω εναν p4 3.06gh,512 ram και καρτα γραφικων asus x300.εχω 2 ερωτησεις:υπαρχει κανενα προγραμμα που μπορω να κατεβασω αντιστοιχο του easy tune της gigabite?στο bios της μητρικης εχει ενα παραθυρο που λεει hardware monitor και εχει σαν επιλογη το smart system fun που λεει στο εγχειριδιο πως οταν το ενεργοποιησεις τοτε η μητρικη ανεβαζει τις στροφες του ανεμιστηρα του επεξεργαστη για να κατεβασει τη θερμοκρασια εκει που θελω.λοιπον δεν βλεπω να δουλευει.λεει πως ο επεξεργαστης εχει θερμοκρασια 45 C και εγω το εχω ρυθμισει στους 30 και δεν ανεβαζει στροφες,ενω η παλια μου μητρικη (μια gigabite) στις ιδιες λειτουργειες που κανω τωρα ανεβαζε τις στροφες του ανεμηστηρα στα ορια.μηπως ειναι ελλατωματικη>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Δοκίμασε να το κάνεις με το speedfan (freeware) από winblows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.