fonzi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 Εχω 2χ256 σε καινούριο μηχάνημα και επειδή είδα κάτι περίεργα κυρίως στην εγκατάσταση των παραθύρων είπα να τις τσεκάρω.μεμτεστ και ολα κόκκινα αμέσως!!! Μιλάμε για ένα σκασμό λάθη...Τις δοκιμάζω μία-μία και στις 2 θέσεις εναλλάξ. Η μία είναι ΟΚ παντού. Η άλλη χτυπάει λάθος από το δεύτερο τεστ (18 λάθη σε 5') όπου και αν μπει. Οταν όμως μπουν παρέα σε dual channel τα λάθη πολλαπλασιάζονται αγρίως!Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό επειδή είναι η μία χτυπημένη ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 φυσιολογικότατο θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Συμφωνώ. Πρόβλημα μητρικής δεν είναι μιας και η μία δουλεύει σε όλα τα slots.Αν δεν κάνω λάθος από το άλλο thread (μα γιατί μας μπερδεύεις και δεν βάζεις όλα τα δεδομένα - ερωτήσεις σε ένα thread? ) οι δύο μνήμες είναι ίδιες ( kingston - φαντάζομαι αγορασμένες πακέτο ). Οπότε μάλλον η μία έχει πρόβλημα. Δεν νομίζω να είναι θέμα ασυμβατότητας δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Οχι δεν σας μπερδεύω.Τα 2 thread αφορούν διαφορετικά πσ και άλλες μνήμες (ναι, είμαι απο τους τυχερούς που στήνουν +2 μηχανάκια εκτός αυτού από όπου γράφω τώρα. Ενα για όλες τις δουλειές, ένα φτηνό για δεύτερες δουλειές, και ένα για home cinema).Αυτό για home cinema είναι που έχει 2χ512 kingston.Eδώ ρωτάω για το φθηνό πσ που έχει σελερον 2,4 και 2χ256 S3+ μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αν οι μνήμες είναι και εδώ ίδιες τότε δεν παίζει όπως είπα ασυμβατότητα αλλά πρόβλημα. RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 RMA αύριο πρωί!Οτι έχω περάσει απο προγράμματα και παράθυρα στην εγκατάσταση με την προβληματική μνήμη απάνω πρέπει να τα ξαναπεράσω τώρα;Ή αφού έχουν εγκατασταθεί να τα αφήσω ως έχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Εγώ στην θέση σου θα τα ξαναπέρναγα όλα από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ωχ μάνα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούλιος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Aφου ειναι μονο για home cinema τι τις θες της 2x256?Κ μια υπεραρκετη ειναι για ταινιουλες..Αλλα μιας κ τη πηρες τωρα παει rma εννοειται.Δες αν δουλευει καλα το συστημα οταν ερθει η καινουρια μνημη κ αν τα δεις ολα καλα μη τα ξαναβαλεις ολα.Επειδη εχω σκυλοβαρεθει τα formats κ τις εγκαταστασεις στο συστηνω ανεπιφυλακτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.