fonzi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 Για chipset (ATI) που δεν το αναγνωρίζει to memtest το ερώτημα...Πως ξέρω αν οι μνήμες είναι σε dual channel?Το μόνο που μου δείχνει το μεμτεστ είναι 1900ΜΒ/s σε athlon 64 3000+ (1800ΜΗz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Την ώρα που ξεκινάει το σύστημα δεν σε ενημερώνει αν είσαι single ή dual channel? Εκεί κοίτα.Πάντως αν και δεν έχω socket 939 τα 1900MB/sec ποιο πολύ για single μου φαίνονται μιας και μπορώ να τα πιάσω με τον 754.Βέβαια το τελικό score εξαρτάται και από τα timmings. Μπορεί να είναι απλά και ένα "αργό" dual channel.Μόνο η εικόνα κατά το boot θα σου πει εγγυημένα αν είσαι single ή dual channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Σωστος ο JohnΓια το chipset που δε στο βρησκει..με ποια εκδοση εισαι ?Δοκιμασε καμια 3.2 αν δεν την εχεις.Εγω στο 754 1900μβ.ς βλεπω παντως...αρα εισαι single η λεει @@.Bαλε κανα cpuz να δεις.Αν δε γραφει κατα το BOOT αν ειναι single Η dual δες αν λεει τπτ για 64bit και 128bit στις μνημες αντιστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 memtest86+ v1.60 τρέχω.Δεν λέει μπουτάροντας τίποτα...Θα βάλω cpuz να δούμε.Στις θέσεις που είναι για dual τις έχω. Αλλά μπορεί να τρέχει κάτι άλλο (πχ να μην είναι ολόιδιες ακριβώς) και να μην δουλέυουν dual channel-γι αυτό ρωτάω...Τα timings δεν τα έχω πειράξει καθόλου. Οι μνήμες είναι kingston 400MHZ DDR NON-ECC CL2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Μπορεί να δουλεύουν στα 333MHz dual channel μπορεί...μπορεί...μπορεί.Απλά μην κολλάς στο memtest. Υπάρχουν τρόποι να δεις αν είναι σε dual channel μέσα από τα Windows.Πάντως δεν νομίζω να παίζει σε single channel εφόσον τις έχεις στις αντίστοιχες υποδοχές για dual. To dual η παίζει ή δεν παίζει. Περίπτωση να πει η μητρική: " Οι μνήμες είναι dual channel αλλά δεν το σηκώνω ας το γυρίσω σε single" δεν παίζει. Η μάλλον απλά δεν γίνεται. Η dual ή no booting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 αν δεν κανω λαθος εχεις ενα αργο dual channel,στο 754 ειναι περιπου 1600-1700 σε εναν 3400+ απ οτι εχω δει,πιο πολυ μοιαζει με χαλια timings και dual channel,πχ εμενα στα 1800MHz ο 3000+ με 3-3-3-8 βγαζει 2100mb/s στο memetest.ισως εχουν μπει οι μνημες σου με 3-4-4-? η τρεχουν DDR333. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.