Jump to content

Τρύπιο ψυγείο :-(

Fireball1442169110

Recommended Posts

Δυστυχώς το ψυγείο που πήρα έχει δυο μικρές τρύπες.... Για πείτε καμιά ιδέα εκτος απο το να πάρω καινούριο. Σκέφτηκα να βάλω σιλικόνη μιας και είναι απο πάνω οι τρύπες και φαίνεται απο που βγαίνει το νερό.

α μπράβο. να το πάς σε ένα μηχανικό. έτσι είχα φτιάξει το ψυγείο του αυτοκινήτου μου μια φορά που έχανε... έχουνε μια σαν ασημένια σιδηρόκολλα. παραπάνω πληροφορίες δεν ξέρω να σου δώσω, μήπως το έφτιαχνες μόνος σου. αλλά καλύτερα να στο φτιάξει ο ειδικός. δες απο που χάνει πρώτα και πήγαινέ το.

Θα δοκιμάσω σιδιρόστοκο αλλιώς θα το παω κάπου να μου το φτιάξουν. Δεν έχει εγγύηση γιατί το πήρα απο μεταχειρισμένα αυτοκινήτων. Δεν μπορώ να το πάω πίσω γιατί έχω κόψει τα ρακόρ το έχω τρίψει και το έχω πάνω απο ένα μήνα. Ευχαριστώ πολύ!!!

Μπορεις να πας σε ενα βενζιναδικο και να ζητησεις κατι για να σφραγισεις το ψυγειο, sorry αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται. Εκει ρωτα και πως θα το βαλεις για να δεις αν μπορεις να το εφαρμοσεις στο ψυγειο σου.

Παντως η καλυτερη λυση ειναι αυτη του μηχανικου που προτειναν τα παιδια.

Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες σχετικα με τις τεχνικες και τα υλικα για την δουλεια που θελεις να κανεις αλλα θελω να καταθεσω εναν προβληματισμο.

Οσο καλα κι αν ηξερα οτι εχω φτιαξει ενα ψυγειο, θα ειμουν αρκετα διστακτικος και προβληματισμενος να το βαλω μεσα στο κουτι μου.

Σε πρωτη φαση, κι αφου το επισκευασεις, δοκιμασε το κυκλωμα σου μερικες μερες εκτος κουτιου και μετα προχωρα στην τελικη του εγκατασταση...

Το ψυγείο είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει καθόλου ούτε μέσα σε full-tower. Θα μπεί σε άλλο κουτί απο υπολογιστή το όποιο έχει υποστεί μια κοπτοραπτική..... Θα ρωτήσω και σε βενζινάδικο, θα πάω και στο Praktiker και απο δευτέρα βλέπουμε!!! Μου την έδωσε λιγάκι γιατί μου ήρθε σήμερα το block του eleven και έμεινα με το.... μπλόκ στο χέρι!!! :p

δλδ τοσο δυσκολο ειναι να το πας σε εναν να στο επισκευασει. μην ακους κανεναν που λεει βαλε κολα παρε τσιχλα κανε αυτο κ κανε εκεινο. οσο για τον σιδιροστοκο τζαμπα θα το κανεις. πηγενε ρε φιλε να στο κολησουν για να εχεις το μυαλο σου ησυχο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.