KaralisD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 Καλησπέρα! Έχω την Sony Α220 17" και ενω 5 χρόνια τωρα δεν είχε κανένα πρόβλημα, τις τελευταίες μέρες κάνει συνέχεια (κάθε μισή ώρα περίπου) ένα τσικ τσικ και χάνεται στιγμιαία η εικόνα! Επίσης έχω την εντύπωση πως αν κανω degauss (απομαγνήτιση???) μετά αργεί λίγο να αρχίσει τα τσικ τσικ....Μήπως γνωρίζετε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα? Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydrogen_factor Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Μπορει να φταιει το ρευμα. μπορει να εχεις πτωση τασης στο σπιτι σου. Δοκιμασε ενα ups. Ή ισως να ειναι η αρχη του τελους για το μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Ιούλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Εγώ έχω την Ε220, δεν πρέπει να διαφέρει και πολύ από τη δική σου. Πριν κάνα εξάμηνο μου παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είχα παλαβώσει για καμιά 20αριά μέρες. Παρατήρησα πως αν κατέβαζα τα ρολόγια της VGA το έκανε λιγότερο συχνά. Τελικά όμως δεν κατάφερα να βρω τι πραγματικά φταίει. Μετά τις 3 εβδομάδες που κράτησε το σκηνικό, σταμάτησε να το κάνει. Έκτοτε η οθόνη δουλεύει κανονικότατα! Αν αυτό σε παρηγορεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Ιούλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Εγω απο την αλλη ειχα πιο παλια μια eizo 962 και το εκανε καμποσες φορες μεχρις οτου τα εφτυσε κ δεν ξανανοιξε. :119: Εκτος απο την ταση στο δυκτιο παιζει κ υγρασια. Αποτι μου πε ενας ηλεκτρονικος που την ανοιξαμε μετα ειχε διαρροη ενας πυκνωτης. Προφανως λογο υγρασιας. Αυτο που βλεπεις ειναι οταν συμβαινει διαρροη κ περνα πολυ ρευμα. Αν στο κανει συχνα κοιταξε το μην γινει τπτ τραγικο οπως την επαθα εγω κ μετα πηρα αλλη. :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
couveland Ιούλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Μια Panasonic 17" CRT παλιά και μαμάτη, μας άφησε χρόνους μετά από 7 χρόνια. Ξεκίνησε πριν 1-2 χρόνια όπως περιγράφεις, σιγά σιγά χειροτέρευε και προχθές κάηκε ο μετασχηματιστής υψηλής λόγω σπινθηρισμών. Στα τελευταία της που και που η έμενε off για ώρες ή έπαιζε τρελλά το μπλέ της. Ο ηλεκτρονικός είπε αν την είχα πάει για service θα την προλάβαινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Ιούλιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Πήγαινέ τη σε κάποιο ηλεκτρονικό να την ελένξει και να καθαρίσει τις πλακέτες γιατί μαζεύεται πολύ χνούδι λόγω των ισχυρών η/μ πεδίων και κολλάει επάνω όλη η σκόνη. Πάνω στη σκόνη συγκεντρώνεται και υγρασία αλλά λειτουργεί (η σκόνη) και σαν θερμομονωτικό που μειώνει το χρόνο ζωής των εξαρτημάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 @karalisd εχω την ιδια οθονη και μου κανει ενα τσικ σπανια ομως θα ελεγα.. παρολα αυτα δεν εχω κανενα προβλημα.. εσενα βεβαια ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα.. χαλαει και η εικονα..λετε να ετοιμαζεται να φυγει εις τους ουρανους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.