Jump to content

Κατι δεν παει καλα...

Recommended Posts

Λοιπον προς το παρον δουλευω τον 3500+ μου (venice) στα 11χ237 με default ρευμα με 100% σταθεροτητα (snm long , κτλ) (ελλειψη καλης ψυξης)

Ειπα χθες να βαλω και το pcmark04 να δω τι θα μου βγαλει και να το συγκρινω με το καινουργιο pcmark05 .

Αλλα στο memory test μου κρασσαρε ανελεητα ( μπλε οθονες IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL κτλ) !

Τοτε ειχα timmings 2,5-3-3-7 1Τ . Εχω 2x512 OCZ Rev.2 Platinum με TCCD τσιπακια

Δοκιμασα σε αυτα τα timmings μεχρι και 2,85 V αλλα τζιφος!

Επαιζα με timming και ταση αλλα εφτασα μεχρι 3-6-6-10 1Τ αλλα παλι λαθη!

Λεω δε γινεται κατι δεν παει καλα

Εβαλα λοιπον χθες το βραδυ να τρεξει memtest απο το cd του suse 9,3 pro (Memtest v.3.2)

Ε,λοιπον τρεχει εδω και 7 ωρες και 50 λεπτα το τεστ #5 χωρις ουτε ενα λαθος!!!

Τι δεν παει καλα????????????? :071: :071: :071:

Μηπως θελουν ανεμιστηρακι να τις φυσαει?

Η μηπως δε γουσταρουν τον 11x πολ/στη?Γινεται κατι τετοιο?

YΓ Τρεχω τωρα win memtest (το free). Επιτυχως ειχα περασει το superpi 32M . occt . Μονο το prime 95 v 24.11 μου εβγαζε λαθη αλλα δεν το πηρα στα σοβαρα καθοτι δεν φενεται να συμπαθει γενικα τους AMD

2.85V σε TCCD για δοκιμασε πρωτα με 2.5V ακομα να το παρεις στα σοβαρα το Prime.......

Για καντο πιο λιανα (timmings κτλ)

Να βαλω δηλ. 2.5 V με 2,5-3-3-7 1Τ ?

Το win memtest παει ακαθεκτο!

Να βαλω δηλ. 2.5 V

κλασσικα samsung(εκτος απο τα TCΒ4 αν δεν κανω λαθος,αυτα ηθελα ρευμα για να ανεβουν),οσο πανε πανε με 2.5ν εως 2.7ν,οτιδηποτε παρπανω απλα τα ζεστενει,τα ζοριζει και τα κανει να πετανε σφαλματα.παρομοια συμπεριφορα με τα TCCC που εχω.

Εεεεεεεεεεεεε i feel such a n00b !

Αυτο ηταν!

2,5V θελανε , ολα οκ!

Ευχαριστω!

Οκ δεν κανει τιποτα το θεμα ειναι οτι το εφτιαξες τα TCCD δεν θελουν ταση οι δικες μου πανε εκει με 2.7V:

attachment.php?attachmentid=7139&stc=1

Aκομα προτεινω να ριξεις τον multiplier στο 10x και να δοκιμασεις με τα ιδια timmings που εχεις με 2.6V στα 260x10 πολυ καλυτερα κατα την γνωμη μου.

post-80-1442174142,4936_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.