mariosk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 παιδιά σας χαιρετώ όλους!! είμαι νέος στο forum. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το dvd μου (Asus E612). Πριν λίγες μέρες έκανα format και με την νέα εγκατάσταση δεν δουλεύει το dvd rom κανονικά, διαβάζει μονο cd. Τι προτείνεται να κάνω???? . Αν κάποιος ξέρει κάτι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αυτο δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το φορματ.Μαλλον ειναι προβλημα του ντιβιντι σου,Παντως τσεκαρε αν στις συσκευες στο αναγνωριζει κανονικα και δοκιμασε το και αν μπορεις σε καποιον αλλο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Εχεις βαλει drivers της μητρικης ?Συγγεκριμενα IDE-Drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosk Ιούλιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 δεν έχω βάλει ide-Drivers, αλλα δεν νομίζω όμως αυτό να έχει και μεγάλη σχέση γιατί όσες φορες έχω κάνει format δεν χρειάστηκε να βάλω κάποια drivers, το αναγνώριζε από μονο του το σύστημα, όπως και τώρα, αλλα δεν μπορεί να διαβάσει dvds, πρέπει να είναι πρόβλημα του dvd rom επειδή το έχω βάλει και σε αλλα pc και δεν διαβάζει, ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον σας, να στε καλά!! :002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.