Jump to content

ΑΓΟΡΑ MB με SLI. Αποψεις!!

Papas

Recommended Posts

Παιδια γεια σας κ παλι. :) Σκεφτομαι αγορα ΜΒ για 939 με Sli αλλα δεν εχω καταληξει πουθενα. Σκεφτομαι να παρω απο τις καλες κ να εχει επιδοσεις σε o/c. Κατι ασχετο γιατι μερικες μαρκες δεν υποστηριζουν fsb 2000? Δεν ξερω τι ακριβος παιζει με τα 1000 κ τα 2000? Για chipset NF4 σκεφτομαι. ΗEEEELP plz. :056:

Λεει?? :ABIT AN8-FATALITY??

Να εισαι σιγουρος οτι ή αυτη που ρωτας θα παρεις σαν απαντηση ή την αντιστοιχη DFI.

Τυχαινει να ειμαι κι εγω αυτη την περιοδο σε αντιστοιχη αναζητηση μητρικης καθως το P4P800 μου "πεεεεθανε" και σκεφτομαι οτι πιθανον ηρθε η αλλαγη να ασχοληθω με νεα "παιχνιδακια" δοκιμαζοντας αυτη τη φορα μια AMD πλατφορμα.

k8n platinum sli παροτι δε δεχεται 2 7800 μαζι......αν ειναι ο ωνασης βεβαια και γουσταρεις να δωσεις 1200 ευρω μονο γιαυτες οποτε και γω αυτη θα παρω!!DFI?μαλλον για τους αριστοτεχνες του oc!

Στο lab πολλοί λέγανε ότι τους καιγόταν ενώ ακόμα την είχαν στα default, πριν αρχίσουν τα πειράματα. Να λέγανε όλοι ψέματα περί default?

Από εκεί και πέρα και του Τάσου του κάηκε, αν δεν κάνω λάθος. Ε δεν νομίζω να μην ξέρει από overclocking ο Tasos.

Θα σε παρακαλούσα πάντως να αποφεύγεις τέτοιους γενικούς χαρακτηρισμούς.

DFI Mboard DFI Lanparty SLI-D (939) Αυτη λετε? Διαβασα σε ενα thread στο (THE DFI NF4 THREAD.....η μητρική που θα συζητηθεί ΠΟΛΥ) οτι αυτη η ΜΒ εχει προβληματακια σε θεμα σχεδιασης. ???? Και κατι με συνδιασμους στις θυρες μνημης. H abit fatality δεν υπαρχει σε εκδοση με SLI? δεν το ειχα προσεξει. Η MICROSTAR MSI K8N DIAMOND SLI? Πω εχω μπερδευτει. Τι ρολο βαραει αυτη η διαφορα 1000 FSB k 2000 FSB? Καποιος να απαντηση σε οοοολα αυτα???? :098: (Σορυ που ζηταω πολλα μαζι) :)

Sliiiip slaaapy slapy slapy slooop ... :004:

Η MICROSTAR MSI K8N DIAMOND SLI? Πω εχω μπερδευτει. Τι ρολο βαραει αυτη η διαφορα 1000 FSB k 2000 FSB? Καποιος να απαντηση σε οοοολα αυτα???? :098: (Σορυ που ζηταω πολλα μαζι) :)

Sliiiip slaaapy slapy slapy slooop ... :004:

εγψ λεω την K8N SLI PLATINUM , τωρα για τα fsb δε ξερω τι παιζει!

Στο lab πολλοί λέγανε ότι τους καιγόταν ενώ ακόμα την είχαν στα default, πριν αρχίσουν τα πειράματα. Να λέγανε όλοι ψέματα περί default?

Από εκεί και πέρα και του Τάσου του κάηκε, αν δεν κάνω λάθος. Ε δεν νομίζω να μην ξέρει από overclocking ο Tasos.

Θα σε παρακαλούσα πάντως να αποφεύγεις τέτοιους γενικούς χαρακτηρισμούς.

Επίσης πολλοί είχαν το 4volt jumper και έδιναν 2.6 και 2.7.... έτσι πεθαίνουν...

+ Πολλοί νόμιζαν ότι οι dfi κάνουν o/c από μόνες τους...

Για εμένα DFi είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή με τις καινούριες fatality SLI 2ερες...

Οι Fatality SLI δίνουν και 3.55volt v.dim για ρίξε μια ματιά...

κοιτα απο msi και την συγκεκριμενη που εχω, δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης τιποτα για καψιμο και περιεργα κολπακια!Οσον αφορα το ζητημα με την 7800 ακομα συζητειται,αν εχεις τα λεφτα για 2 τετοιες τοτε παρε dfi ή για σταθεροτητα Gigabyte. Γενικοτερa ειναι μια σταθερη μητρικη η MSi και εχει και δυνατοτητες για overclocking.. αν παλι θες και εισαι καλος σε αυτο παρε dfi..

Mαλλον για MSI το βλεπω. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τις ΜΒ που εχουν 2000 FSB? Υποστηριζουν δλδ τπτ παραπανω?? Οποιος ξερει κατι ας το πει plz!!! :023:

Οσο εψαξα για abit δεν βρηκα τπτ με sli.Mονο απεξω δλδ μπορω να την βρω? Αυτη πως σας φαινεται? cool einai.

Δειτε για Abit sli

Επίσης πολλοί είχαν το 4volt jumper και έδιναν 2.6 και 2.7.... έτσι πεθαίνουν...

+ Πολλοί νόμιζαν ότι οι dfi κάνουν o/c από μόνες τους...

Για εμένα DFi είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή με τις καινούριες fatality SLI 2ερες...

Είναι η καλύτερη μητρική για overclocking, σε αυτό δεν έχω αντίρρηση.

Όσο για τον jumper και τα 4V εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αν κάποια εταιρία έχει φτιάξει έτσι ένα κύκλωμα ώστε αυτό να λειτουργεί σαν self destruct, ε συγνώμη αλλά καλά θα κάνουν να βγάλουν καινούριο rev ή έστω ένα νέο BIOS που να σε αποτρέπει να κάνεις τέτοιες βλακίες.

Παλιά δεν θυμάσαι πως πέθαιναν οι πρώτες NForce2? Ε τότε δεν νομίζω να λέγαμε ότι φταίγανε αποκλειστικά και μόνο οι χρήστες.

1000Mhz upstream και 1000Mhz downstream του hypertransport bus σημαινει αυτο που λες.μερικοι λενε 2000 μερικοι λενε 1000.Κατα βαση εννοουν το ιδιο.

Γενικως μην σε απασχολει γιατι οσες μητρικες εχουν nforce4 sli ή ultra δεν εχουν διαφορα στη ταχυτητα του bus.

Παντως απο μητρικη θα σου ελεγα να πας ειτε σε DFI ειτε σε MSI.

Είναι η καλύτερη μητρική για overclocking, σε αυτό δεν έχω αντίρρηση.

Όσο για τον jumper και τα 4V εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αν κάποια εταιρία έχει φτιάξει έτσι ένα κύκλωμα ώστε αυτό να λειτουργεί σαν self destruct, ε συγνώμη αλλά καλά θα κάνουν να βγάλουν καινούριο rev ή έστω ένα νέο BIOS που να σε αποτρέπει να κάνεις τέτοιες βλακίες.

Παλιά δεν θυμάσαι πως πέθαιναν οι πρώτες NForce2? Ε τότε δεν νομίζω να λέγαμε ότι φταίγανε αποκλειστικά και μόνο οι χρήστες.

Αν ο χρήστης δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει από μόνος του ότι το jumper το βάζεις μόνο αν θέλεις 3.2 και πάνω δεν φταιέι η dfi...

Απλά να καταλήξω στο ότι ΔΕΝ προτείνω DFI!

Abit, MSI, Asus, Gigabyte αλλά όχι dfi...

Τhx chaos. Ακομα στο ψαξιμο θα ειμαι για τις επομενες 2 βδομαδες. Κανα σχολιο για την abit sli? Θα αργησει λετε να ερθει ελλαδα? frost ταυτοχρονο ποσταρισμα καναμε λολ. Κανε ενα σχολιο για την νεα abit. Koυβεντα να γινετε. :071:

Αν ο χρήστης δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει από μόνος του ότι το jumper το βάζεις μόνο αν θέλεις 3.2 και πάνω δεν φταιέι η dfi...

Με το φόβο ότι βγαίνουμε ολίγον off topic εγώ πιστεύω ότι εφόσον έχει παρουσιαστεί πρόβλημα ΦΤΑΙΕΙ ο κατασκευαστής. Εφόσον βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα βγάζεις BIOS που να απαγορεύει να δώσει κάποιος τιμές κάτω από 3.2V όταν το jumber είναι στα 4V. Ας καούν οι μνήμες αν ο άλλος είναι ηλίθιος. Αλλά σαν κατασκευαστής της μητρικής προστατεύω το προιόν μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.