Jump to content

αγορά αυτοκινήτου

gbdanis

Recommended Posts

Παιδιά χάθηκα αλλά επανέρχομαι δυναμικά .

Θέλω να μου πείτε αν αξίζει να πάρω το cerato της kia

http://www.kia.gr/Kia/models/cerato

:daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:33]

Ε κοιτα η εταιρια ειναι group GM και αυτη.Τωρα μια καλη λαικη παροιμια λεει:οτι πληρωνεις παιρνεις!Με 12000 δεν θα βρεις και πολλα που να προσφερουν τοσα παντως.

Ένα 206 full full extra στα 1400cc κάνει 11.500 με το κλειδί στο χέρι ;)

ρε παιδες,εχετε ξεφυγει λιγο,14300-1200=2300 το οποιο δεν ειναι αμεληταιο ποσο.....

Καλη επιλογη ειναι,γενικα τα κορεατικα αυτοκινητα αντεχουν και εχουν καλες μηχανες ,το μονο κακο ειναι το στησιμο του αμαξιου,το οτι δεν ειναι και τοσο ασφαλες (σε ταχυτητες 140+ ανω)

Η Kia εχει ανεβει στην υποληψη μου μετα τα Sorento και Sportage τα οποια ειναι πολυ ωραια και ποιοτικα...Και το sportage το 2.7 ειναι τελειο....

Τεσπα ας γυρισουμε σε εσενα τωρα,με 12000 μπορεις να παρεις το kia αλλα και μια ελαφρως μεταχειρισμενη 147.Αν απο την αλλη θες καινουργιο μια αλλη ωραια λυση ειναι το 307.

Kαι σαν κατοχος 307 1,6 να σου πω πως ειναι πολυ καλο,ανετο κ ασφαλες αμαξι.Το μονο που του λειπει κατα την αποψη μου ειναι το "νευρο" στο μοτερακι του αλλα κ ενα καλητερο σασμαν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.