Jump to content



Έφτασε η ώρα του.......


john_koubis

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα σας

Έχω το παρακάτω σύστημα και θα ήθελα την συμβουλή σας επί παντός επιστητού για το πως θα μπορέσω να αυξήσω τις επιδόσεις του υπολογιστή μου. Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κάτι αλλά στην υπάρχουσα σύνθεση να προσθέσω κάτι ποιοτικό και αποτελέσματικό. Και σαν άσχετος που είμαι στα θέματα overclocking θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για πως θα μπορέσω να τον "ξετινάξω".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας.

(Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στην διάθεσή σας)

Ι.PENTIUM 4@3.00GHZ

MOBO : AOPEN AX4SPE-UN

G.CARD :NVIDIA GEFORCE FX 5700LX

MEM. : 1 X APACER 512MB DDR - SDRAM PC3200 CL2.5

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ πρώτη αναβάθμιση το κουμπί του Caps Lock. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει το πατάς (τα κεφαλαία σημαίνουν "φωνάζω" οπότε εσένα μάλλον σου έχει φύγει το λαρύγγι...ΛΟΛ)

Τι χρήση κάνεις στο μηχάνημα . Η Λύση άλλο ένα 512 θα ακουστεί στα πιο κάτω ποστ πιθανότατα και αν έχεις νιώσει έλλειψη μνήμης θα σου δώσει μία ώθηση.

Η προφανέστερη απάντηση στο ερώτημά σου είναι ο υπερχρονισμός αλλά δεν γνωρίζω τι επιλογές έχει η μητρική σου και είμαι σχεδόν βέβαιος οτι αυτή η κάρτα γραφικών είναι αμετακίνητη στα ρολόγια της λόγω ΛΕ.

Ξεκίνα με τον πυρήνα του επεξεργαστή σου. Αν είναι πρέσκοτ (cpuz είναι ένα μικρό προγραμματάκι που θα σε βοηθήσει να μάθεις αν δεν ξέρεις ήδη) ξανακάνε την ερώτηση σε 3-4 μήνες όταν πιάσουν τα κρύα...εκτός και αν έχεις πολύ καλή ψύξη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.